fbpx

Cutrin tietää kaiken p-maisista hiuksista

Vaikka taivaalta vihmoisi räntää, tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, on hiuksillamme oikeus näyttää upeilta ja elinvoimaisilta.

Pohjoismaisten hiusten ja hiuspohjan luotettu asiantuntija kirkasti brändiään ja palvelukonseptiaan Työmaan kanssa. Samalla syntyi Cutrinin uusi, raikas ilme.

Kotimaisen Cutrinin hiusvärit, permanenttiaineet sekä hoito- ja muotoilutuotteet on kehitetty vastaamaan vaativimmankin kampaamoalan ammattilaisen tarpeita ja toiveita. Uudistuksen ensimmäinen etappi pitää sisällään modernin ja eloisan visuaalisen ilmeen, Cutrin-brändikirjan, uudet asiakaslupaukset sekä edustajien sähköiset tukimateriaalit. Ja tietenkin vahvan ripauksen pohjoista asennetta.

Uudella ilmeellään Cutrin tekee rohkeasti pesäeroa alan kliseiseen, poseerauksiin nojaavaan kuvamaailmaan, jossa jokainen suortuva on photoshopattu kohdilleen ja maailma on valmis.

Jatkossa entistä ehompi Cutrin tulee näkymään kotikäyttäjälle ennen kaikkea digimaailman kautta, kampaajille harkittujen palvelulupausten muodossa ja edustajille innostavana, itsevarmana laatuna, jota voi esitellä ylpeydellä.

Ammattikäyttöön suunnitellut Cutrin-tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Kaikki on mahdollista. Olosuhteista huolimatta.

Cutrin_1
Cutrin_2
Cutrin_3
Cutrin_4
Cutrin_5
Cutrin_6
BIO_1
BIO_2
BIO_3
BIO_4
BIO_5
BIO_6
  • printti
  • visuaalinen ilme