fbpx

Designtalo

Digital Service Design / Visual Identity

Designtalo tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja tyylikkäitä valmistaloja, jotka erottuvat kilpailijoistaan huolettomuudellaan, älykkäillä ratkaisuillaan ja maatyökokonaisuudella. Luova Työmaa suunnitteli Designtalolle uuden visuaalisen ilmeen, verkkopalvelun ja talokirjan sekä oli tiiviisti mukana suunnittelemassa palvelukonseptia sekä mallistouudistusta.

Lähtökohta

Muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Designtalo on uskaltanut uudistua historiassaan useita kertoja ennen kilpailijoitaan. Designtalo oli ensimmäinen suuri toimija, joka tarjosi kaikki talotoimituksensa muuttovalmiina ja toi markkinoille palvelun, jossa asiakas saa maanrakennuspalvelut osana muuttovalmista toimitusta.

Haaste

Ihmisten vaatimukset kotiaan kohtaan ovat kasvaneet ja muuttuneet. Kodissa halutaan edelleen viettää arkea, mutta myös viihtyä, kokea turvallisuutta ja nauttia elämästä.
Kodin ostaminen on yksi ihmisen elämän suurimpia päätöksiä, joten siihen kaivataan tukea, tietoa ja näkemystä ennen ostopäätöksen tekemistä.

Ratkaisu

Olimme tiiviisti mukana kehittämässä Designtalon uutta palvelukonseptia ja mallistouudistusta. Designtalon uusi Nordic-talomallisto on jaettu kolmeen tyylisuuntaan: Nordic Moderniin, Nordic Classiciin ja Nordic Idylliin. Tyylisuunnat eroavat toisistaan paitsi arkkitehtuurisissa ratkaisuissa myös materiaalivalinnoissa ja kauttaaltaan kodin tunnelmassa.

Lopputulos

Brändiuudistuksen myötä suunnittelimme Designtalon uuden visuaalisen ilmeen, verkkosivujen toteutuksen ja talokirjan. Uusi visuaalinen ilme logoineen huokuu tyylikkyyttä ja nostaa Designtalon brändin entistä vahvempaan asemaan. Visuaalinen ilme on kauttaaltaan Luovan Työmaan käsialaa.

Designtalon uudistuneet verkkosivut tarjoavat potentiaalisille kodin ostajille tietoa ja inspiraatiota. Kodin ostamista helpotetaan avaamalla Nordic-malliston kolmea tyylisuuntaa sekä filosofiaa kunkin tyylisuunnan arkkitehtonisten ja sisustuksellisten ominaisuuksien taustalla. Inspiroivan sisällön lisäksi kävijä voi tutustua Designtalon valinneiden asiakkaiden omakohtaisiin kokemuksiin.

Talokirja antaa puolestaan unelmiensa talosta haaveilevalle konkreettisen työkalun Designtaloon ja Nordic-talomallistoon tutustumiseen kiireettömästi, vaikkapa omalta kotisohvalta käsin.

Designtalo on kertonut asiakkaana olevansa hyvin tyytyväinen uuteen ilmeeseen, ja yhteistyö muiden hankkeiden kanssa jatkuu.

Tutustu uudistuneeseen verkkopalveluun: designtalo.fi