fbpx

Haltian

Simppeli sivusto rakentaa ilmettä

Kun Haltian uusi verkkosivunsa, päällimmäinen tavoite oli, että uusi sivusto vastaisi ulkonäöltään, sisällöltään ja toiminnallisuudeltaan yrityksen asiantuntiijuuden tasoa. Haltianilaiset halusivat itse vastata sivuston teknisestä toteuksesta sekä sisältöjen tuotannosta. Työmaa toimikin uudistuksessa sivuston designista ja arkkitehtuurista vastanneena yhteistyökumppanina ja tuotekuvien toteuttajana.

Sivustosta tehtiin ensin laaja, toimiva prototyyppi, jonka avulla sivuston rakennetta ja toiminnallisuuksia viilattiin lopulliseen muotoon. Prototyyppiä hyödynnettiiin myös sisällöntuotannossa. Suurin osa sivuston sisällöstä tuotettiin prototyyppiin, johon tehtiin myös muokkaukset ja korjaukset ennen käyttöliittymän visuaalisen suunnitelun aloittamista.

Haltianilla ollaan uudesta sivustosta aidosti ylpeitä. Selkeä ja tekijöitä paremmin esille nostavan kokonaisuuden koetaan olevan juuri toivotunlainen. Langattomien laitteiden toteuttamiseen keskittyneessä yrityksessä sivuston responsiivisuus on myös itsestäänselvä lähtökohta, ei lisäarvo.

Tutustu Haltianin uuteen sivustoon

Haltian_front
3_Haltian
4_Haltian
5_Haltian
6_Haltian
7_Haltian
8_Haltian
9_Haltian
  • visuaalinen ilme
  • www-sivut