fbpx

Nuorten Ystävät

Uusi brändi ja ilme

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias kansalaisjärjestö, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Työmaa uudisti Nuorten Ystävien brändin ja ilmeen sen historiaa kunnioittaen.

Logon ja visuaalisen ilmeen uudistamisen rinnalla Työmaa ohjasi Nuorten Ystävien brändin uudelleenmäärittelyä ja perinteisen toimijan digiaikaan siirtävän viestintäsuunnitelman laatimista. Työn tuloksina viestintäsuunnitelman lisäksi syntyivät entistä helppokäyttöisempi verkkopalvelu, ja uudelleen muotoillut toimintaperiaatteeet, jotka ohjaavat koko Nuorten Ystävien henkilöstön arkista työtä ympäri Suomen.

Jotta brändiuudistus todella tuntuisi Nuorten Ystävien toiminnan arkisimmallakin tasolla, jokainen henkilökuntaan kuuluva sai oman brändiuudistuksen ensiapupakkauksensa. Ensiapupakkausta järeämpi ja perusteellisempi brändikäsikirja jaettiin käyttöön niille työntekijöille, jotka viestivät aktiivisesti Nuorten Ystävien tärkeimmille sidosryhmille.

Artboard 1
Artboard 2
Artboard 3
Artboard 5
Artboard 6
Artboard 7
Artboard 8
Artboard 4
Artboard 9
Artboard 10
  • printti
  • visuaalinen ilme
  • www-sivut