fbpx

Sisällöntuotanto

Ulkoistamalla tehoa ja tenhoa

Pitäisi saada uutinen ulos, sanottua jotain uutuustuotteesta tai päivitys julkaistua, mutta mistään ei tule mitään. Tuntuuko tutulta? Kun tyhjä A4 tai 140 merkkiä kasvaa ylittämättömäksi esteeksi, kannattaa pyytää apua ammattilaiselta, sisällöntuotannon ammattilaiselta.

Markkinoinnin ja mainonnan lisäksi Työmaalla ratkotaan monipuolisesti erilaisia sisällöntuotannon haasteita. Mittavimmillaan toteutamme asiakkaidemme julkaisuja ja luomme strategioita sisällöntuotantoon sekä yhteisönhallintaan, kevyemmillään kirjoitamme tiedotteita, uutiskirjeitä ja Facebook- sekä Twitter-postauksia.

Ammattiopisto Luovia ja Ponssea avustamme säännöllisesti asiakas- ja sidosryhmäjulkaisujen tuotannossa. BusinessOululle olemme ideoineet kokonaisen verkkolehden, Oulu New Techin, jonka toteutuksesta ja säännöllisestä sisällöntuotannosta vastaamme. UKI Arkkitehdit puolestaan on ulkoistanut koko uutisointinsa Työmaalle.

Tuloksellista tiedottamista olemme toteuttaneet myös Biltemalle, Oulu Sinfonialle, Oumanille ja Systema Storelle. Lisäksi huolehdimme ravintola Puistolan kanta-asiakkaiden kontaktoinnista uutiskirjein.

Mitä sinä halusitkaan sanoa ja kenelle? Anna meidän muotoilla viestisi ja saattaa se perille.

Tutustu Oulu New Tech -verkkolehteen

luovi_vipina
Ponsse_news
DT_Lehti3
luovi_mukana
  • sisällöntuotanto