fbpx

Thingsee

Rahoituskampanja ihmelaitteelle

Thingsee on sensorit ja viestintäominaisuudet sisältävä, avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmoitava laite. Sitä voi käyttää käyttää IOT-sovellusten (Internet Of Things) alustana tai sellaisenaan esimerkiksi venevahtina, kosteusmittarina tai vaikka matkalaukun seurantalaitteena. Työmaa avusti Thingseen Kickstarter-joukkorahoituskampanjaa, jolla saatiin kokoon tavoitteena olleet 99 000 dollaria. Sen ansiosta laitteen toimitukset Euroopan ja Amerikan markkinoille alkavat kesällä.

Työmaa tuotti Thingseen joukkorahoituskampanjaan runsaasti erilaista kuvamateriaalia. Kickstarter-joukkorahoituskampanjan alussa levitettiin sosiaalisen median alustoilla tehokkaasti vihjailevia vilautuskuvia. Kampanjan edetessä laitteesta paljastettiin vähä vähältä enemmän ja kasvatettiin yleisön uteliaisuutta osallistumalla erilaisiin tapahtumiin ja messuihin. Kaikki laitteesta kiinnostuneet ohjattiin Työmaan suunnittelemalle responsiiviselle kampanjasivustolle.

Rahoitustavoite saavutettiin, minkä lisäksi laite sai kampanjan myötä huomattavan määrän julkisuutta. Jopa Iltalehti mainitsi sen uutisoinnissaan. Onnistuneen kampanjan ydin oli Thingseen taustajoukkojen äärimmäisen aktiivinen ote kampanjan aikana. Työmaan visuaaliset linjaukset varmistivat Thingsee-brändin uskottavuuden ja luotettavuuden.

t1
t2
t3
t4
t5
t6
t7
t8
  • kampanja
  • kuvitus
  • visuaalinen ilme
  • www-sivut