Meille hömmiin?

Haluatko osaksi kunnianhimoista joukkoamme? Luova Työmaa on noin 30 hengen laadukkaalle suunnittelulle omistautunut porukka – meitä on jo 23 Oulussa ja 6 Helsingissä. Meitä yhdistää niin intohimo työhön kuin mahtava meininki. Tutustu tarkemmin töihimme ja meihin #työmaantyypit.

OPISKELIJA, HAE HARJOITTELUUN / Oulu

Olipa vahvuutenasi sisällöntuotanto, visuaalinen suunnittelu, projektinhallinta tai palvelumuotoilu, löytyy meiltä töitä sinulle. Opiskelet ehkä viestintää, markkinointia, graafista- tai käyttöliittymäsuunnittelua, palvelumuotoilua tai jotain muuta? Meille ratkaiseva tekijä ei ole aiempi työkokemus, vaan hyvä asenne, aktiivinen työote ja rohkea mukavuusalueelta poistuminen. Uskallat tuoda villeimmätkin ideasi esiin ja otat oma-aloitteisesti vastuun työstäsi.

Luova Työmaa tarjoaa mahtavan mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kehittää. Kirjava joukkomme koostuu kunnianhimoisista markkinoinnin ja luovan suunnittelun osaajista, joita yhdistää intohimo omaan työhön. Monipuoliset asiakkuutemme tarjoavat jännittäviä projekteja, joissa pääsemme kerta toisensa jälkeen haastamaan itseämme aina uudelleen. Jokainen päivä on taatusti erilainen.

Trainee-jaksomme kestävät 4–6 kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Tarkemmasta ajankohdasta neuvottelemme kanssasi.

Mikä on sinun vahvinta osaamistasi? Tutustu alla trainee-paikkoihimme.

Creative trainee

VISUAALInen suunnittelu

Oletko visuaalisesti luova nuori suunnittelijan alku? Creative-traineena voit päästä auttamaan verkkosivujen visuaalisen toteutuksen suunnittelussa, miettimään kuvakokonaisuuksia, taittamaan mainosmateriaaleja ja toteuttamaan monikanavaista näkyvyyttä eri brändeille. Olet graafisesti taitava ja sinulla on uusia ideoita visuaalisesta toteutuksesta. Hallitset Adoben ohjelmistot.

Olemme vahvoja UI- ja UX-suunnittelussa sekä erilaisissa digitaalisissa ratkaisuissa – ja toivommekin sinulta kiinnostusta ja osaamista digitaaliseen maailmaan. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, mutta arvostamme aktiivisuutta ja katselmoimme mieluusti portfoliotasi, joka voi koostua erilaisista vapaa-ajan projekteistasi.

Kerro itsestäsi ja laita hakemus CV:n kera tulemaan Creative Lead Kaija Matikkalalle, kaija@tyomaa.com, 040 7070 374. Kaija kertoo mielellään lisää tulevasta pestistäsi ja Luovasta Työmaasta.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa paikkaa? Laita meille avoin hakemus!

  • Kuka olet ja miksi kiinnostuit Luovasta Työmaasta? Kerro tarkemmin itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työhistoriastasi. Löytyykö sinulta portfolio-sivu, LinkedIn-profiili tai video-CV? Linkkaa ne tähän.
  • Liitä mukaan CV:si, työhakemuksesi ja mahdolliset työnäytteet.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.