Meille hömmiin?

Haluatko osaksi kunnianhimoista joukkoamme? Luova Työmaa on laadukkaalle suunnittelulle omistautunut porukka, jota yhdistää niin intohimo työhön kuin mahtava meininki. Tutustu tarkemmin töihimme ja meihin #työmaantyypit. Olemme aina kiinnostuneita tuoreista talenteista, laita meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi.

OPISKELIJA, HAE HARJOITTELUUN

Olipa vahvuutenasi sisällöntuotanto, visuaalinen suunnittelu, projektinhallinta tai palvelumuotoilu, löytyy meiltä töitä sinulle. Opiskelet ehkä viestintää, markkinointia, graafista- tai käyttöliittymäsuunnittelua, palvelumuotoilua tai jotain muuta? Meille ratkaiseva tekijä ei ole aiempi työkokemus, vaan hyvä asenne, aktiivinen työote ja rohkea mukavuusalueelta poistuminen. Uskallat tuoda villeimmätkin ideasi esiin ja otat oma-aloitteisesti vastuun työstäsi.

Luova Työmaa tarjoaa mahtavan mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kehittää. Kirjava joukkomme koostuu kunnianhimoisista markkinoinnin ja luovan suunnittelun osaajista, joita yhdistää intohimo omaan työhön. Monipuoliset asiakkuutemme tarjoavat jännittäviä projekteja, joissa pääsemme kerta toisensa jälkeen haastamaan itseämme aina uudelleen. Jokainen päivä on taatusti erilainen.

Trainee-jaksomme kestävät 4–6 kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Tarkemmasta ajankohdasta neuvottelemme kanssasi.

Avoin hakemus

  • Kuka olet ja miksi kiinnostuit Luovasta Työmaasta? Kerro tarkemmin itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työhistoriastasi. Löytyykö sinulta portfolio-sivu, LinkedIn-profiili tai video-CV? Linkkaa ne tähän.
  • Liitä mukaan CV:si, työhakemuksesi ja mahdolliset työnäytteet.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.