Meille hömmiin?

Haluatko osaksi kunnianhimoista joukkoamme? Olemme noin 30 hengen laadukkaalle suunnittelulle omistautunut porukka – meitä on jo 23 Oulussa ja 6 Helsingissä. Meitä yhdistää niin intohimo työhön kuin mahtava meininki. Tutustu tarkemmin töihimme ja meihin #työmaantyypit.

Creative Lead / Helsinki

Olet AD vahvalla digitaalisella twistillä ja valmis aktiiviseen rooliin isoissa asiakkuuksissa. Hanskaat brändin rakentamisen ja hallinnan, konseptoinnin ja hallitset kokonaisuuksia. Ja ennen kaikkea – olet hyvä tyyppi.

Kaipaamme sinua ryydittämään asiakkaidemme markkinointia, viestintää ja bisnestä mitä vaikuttavimmalla tavalla. Olet jo maineesi ansainnut vaativien asiakkuuksien parissa. Tuet Helsingin toimistomme kasvua ja innostat parhaisiin tuloksiin. Edistät asiakkaidemme bisnestä luovilla ja tuloksellisilla ratkaisuilla. Sinulla on näyttöä yhtä lailla onnistuneiden brändiuudistusten läpiviennistä kuin menestyksekkäiden markkinoinnin konseptien suunnittelusta ja johtamisestakin.

Luovalla Työmaalla tapaat koko joukon kunnianhimoisia, laadukkaalle suunnittelulle omistautuneita lahjakkaita tyyppejä, joilla ei pipo kiristä. Pääset mukaan kasvattamaan taidoillasi jännittäviä asiakkuuksiamme – niin pörssiyrityksiä kuin start-upejakin – ja juuri päivitettyä Luovaa Työmaatakin. Tarjolla on vastuuta, hyviä työkamuja ja tuoreimpia työkaluja, joten jos rooli visuaalisena liiderinä kiinnostaa, olet etsimämme tyyppi.

Kerro itsestäsi ja laita hakemus, CV sekä linkki portfolioosi tulemaan 7.12. mennessä toimitusjohtaja Juha Mikkilälle, juha@tyomaa.com, 040 707 0372 tai Riitta Riissaselle, Client Executive & Site Head Helsinki, riitta@tyomaa.com, 050 4343 305. Juha ja Riitta kertovat mielellään lisää tulevasta pestistäsi ja Luovasta Työmaasta.

TRAINEE, HAE HÖMMIIN / Oulu & helsinki

Olipa vahvuutenasi sisällöntuotanto, visuaalinen suunnittelu, projektinhallinta tai palvelumuotoilu, löytyy meiltä töitä sinulle. Opiskelet ehkä viestintää, markkinointia, graafista- tai käyttöliittymäsuunnittelua, palvelumuotoilua tai jotain muuta? Meille ratkaiseva tekijä ei ole aiempi työkokemus, vaan hyvä asenne, aktiivinen työote ja rohkea mukavuusalueelta poistuminen. Uskallat tuoda villeimmätkin ideasi esiin ja otat oma-aloitteisesti vastuun työstäsi.

Luova Työmaa tarjoaa mahtavan mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kehittää. Kirjava joukkomme koostuu kunnianhimoisista markkinoinnin ja luovan suunnittelun osaajista, joita yhdistää intohimo omaan työhön. Monipuoliset asiakkuutemme tarjoavat jännittäviä projekteja, joissa pääsemme kerta toisensa jälkeen haastamaan itseämme aina uudelleen. Jokainen päivä on taatusti erilainen.

Trainee-jaksomme kestävät 4–6 kuukautta. Tarkemmasta ajankohdasta ja palkkiosta neuvottelemme kanssasi.

Mikä on sinun vahvinta osaamistasi? Tutustu alla trainee-paikkoihimme.

Creative trainee

Sisällöntuotanto

Oletko tekstitaituri, joka nauttii sanoilla leikittelystä? Creative-traineena pääset ideoimaan ja tuottamaan tekstiä monipuolisesti eri kanaviin – aina somepäivityksistä uutiskirjeisiin ja verkkosivuista artikkeleihin. Olet kielellisesti lahjakas ja sinulla on luova ote työhön. Osaat teroittaa viestin kirkkaan selkeäksi ja tuoda siihen uudenlaista twistiä hallitsemalla eri äänensävyt ja ottamalla kohderyhmän huomioon.

Oletko kenties kirjoittanut blogia tai lehtijuttuja? Tai ollut aktiivinen opiskelupiirisi viestinnässä? Arvostamme aiempaa kokemusta kirjoittamisesta, mutta emme vaadi valmista pakettia. 

Kerro itsestäsi ja laita hakemus CV:n kera tulemaan Creative Lead Marko Sirviölle, marko@tyomaa.com, 040 7071 491. Marko myös kertoo mielellään lisää tulevasta pestistäsi ja Luovasta Työmaasta.

Graafinen suunnittelu

Vai oletko visuaalisesti luova nuori suunnittelijan alku? Creative-traineena voit päästä auttamaan verkkosivujen visuaalisen toteutuksen suunnittelussa, miettimään kuvakokonaisuuksia, taittamaan mainosmateriaaleja ja toteuttamaan monikanavaista näkyvyyttä eri brändeille. Olet graafisesti taitava ja sinulla on uusia ideoita visuaalisesta toteutuksesta. Hallitset Adoben ohjelmistot.

Olemme vahvoja UI- ja UX-suunnittelussa sekä erilaisissa digitaalisissa ratkaisuissa – ja toivommekin sinulta kiinnostusta ja osaamista digitaaliseen maailmaan. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, mutta arvostamme aktiivisuutta ja katselmoimme mieluusti portfoliotasi, joka voi koostua erilaisista vapaa-ajan projekteistasi.

Kerro itsestäsi ja laita hakemus CV:n kera tulemaan Creative Lead Kaija Matikkalalle, kaija@tyomaa.com, 040 7070 374. Kaija myös kertoo mielellään lisää tulevasta pestistäsi ja Luovasta Työmaasta.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa paikkaa? Laita meille avoin hakemus!

  • Kuka olet ja miksi kiinnostuit Luovasta Työmaasta? Kerro tarkemmin itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työhistoriastasi. Löytyykö sinulta portfolio-sivu, LinkedIn-profiili tai video-CV? Linkkaa ne tähän.
  • Liitä mukaan CV:si, työhakemuksesi ja mahdolliset työnäytteet.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg.