Meille hömmiin?

Haluatko osaksi kunnianhimoista joukkoamme? Luova Työmaa on noin 30 hengen laadukkaalle suunnittelulle omistautunut porukka – meitä on jo 21 Oulussa ja 8 Helsingissä. Meitä yhdistää niin intohimo työhön kuin mahtava meininki. Tutustu tarkemmin töihimme ja meihin #työmaantyypit.

OPISKELIJA, HAE HARJOITTELUUN / Oulu

Olipa vahvuutenasi sisällöntuotanto, visuaalinen suunnittelu, projektinhallinta tai palvelumuotoilu, löytyy meiltä töitä sinulle. Opiskelet ehkä viestintää, markkinointia, graafista- tai käyttöliittymäsuunnittelua, palvelumuotoilua tai jotain muuta? Meille ratkaiseva tekijä ei ole aiempi työkokemus, vaan hyvä asenne, aktiivinen työote ja rohkea mukavuusalueelta poistuminen. Uskallat tuoda villeimmätkin ideasi esiin ja otat oma-aloitteisesti vastuun työstäsi.

Luova Työmaa tarjoaa mahtavan mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kehittää. Kirjava joukkomme koostuu kunnianhimoisista markkinoinnin ja luovan suunnittelun osaajista, joita yhdistää intohimo omaan työhön. Monipuoliset asiakkuutemme tarjoavat jännittäviä projekteja, joissa pääsemme kerta toisensa jälkeen haastamaan itseämme aina uudelleen. Jokainen päivä on taatusti erilainen.

Trainee-jaksomme kestävät 4–6 kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Tarkemmasta ajankohdasta neuvottelemme kanssasi.

Mikä on sinun vahvinta osaamistasi? Tutustu alla trainee-paikkoihimme.

Project trainee, helsinki

Oletko markkinoinnista inspiroitunut tyyppi, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja organisointikyky? Project-traineenä työtehtäviisi kuuluu mainostoimiston päivittäisissä asioissa avustaminen, kuten palaverijärjestelyt, toimistorutiinien hoitaminen, asiakasyhteydet ja trafiikin hoito. Lisäksi pääset avustamaan monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Et pelkää tarttua toimeen ja olet säpäkkä toiminnan ihminen.

Onko sinulla kaupan alan kokemusta? Tai otatko koulun ryhmätöissä yleensä liiderin roolin? Arvostamme oma-aloitteisuutta ja rohkeaa työotetta, mutta emme vaadi aiempaa alan kokemusta. Toivomme, että pystyisit aloittamaan elokuun alkupuolella.

Kerro itsestäsi ja laita hakemus CV:n kera tulemaan Client Executive / Site Head Helsinki Riitta Riissaselle riitta@tyomaa.com, 050 4343 305 Riitta kertoo mielellään lisää harjoittelupaikasta ja Luovasta Työmaasta.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa paikkaa? Laita meille avoin hakemus!

  • Kuka olet ja miksi kiinnostuit Luovasta Työmaasta? Kerro tarkemmin itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työhistoriastasi. Löytyykö sinulta portfolio-sivu, LinkedIn-profiili tai video-CV? Linkkaa ne tähän.
  • Liitä mukaan CV:si, työhakemuksesi ja mahdolliset työnäytteet.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.