fbpx

DIGIKAMPANJA

Miten yrityksesi löytyy Googlesta ja näkyy somessa?

Tilaa meiltä maksuton digikonsultaatio.

Tilaa meiltä nyt maksuton digikonsultaatio!

Täytä alla oleva lomake, ja tutkimme puolestanne, miten näytte sosiaalisen median kanavissa ja miten yrityksenne löytyy hakukoneista. Sen jälkeen keitämme toki mieluusti kahvit ja kerromme, miten ratkaisisimme mahdolliset näkyvyyteenne liittyvät ongelmat.

 

AMMATTITAITOINEN DIGIMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA PALVELUKSEESI

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksenne tarjoamia tuotteita tai palveluja Google-haun tai sosiaalisen median kanavien kautta? Voisiko ne löytää paremmin? Vai onko digimarkkinointi teille vielä saareke, jonka haltuunoton tärkeyden olette sisäistäneet, mutta joka on jäänyt toistaiseksi pelkäksi ajatukseksi?

Kun valitset Luovan Työmaan kumppaniksesi, saat ammattitaitoisen digitaalisen markkinoinnin asiantuntemuksen lisäksi käyttöösi luovan suunnittelun taitajia – eli kekseliäitä ratkaisuja sekä erittäin laadukasta sisällöntuotantoa ja designia.

Räätälöimme palvelumme joustavasti niin, että se vastaa tarpeitanne. Mielestämme markkinointi ei toimi tyhjiössä vaan kokonaisuutena, jossa asiakkaamme on keskiössä ja tähtäin aina paremmassa tuottavuudessa.

Ammattimaisen digitaalisen markkinoinnin voi aloittaa myös pienillä panostuksilla – siinä missä yhden kannattaa laatia hyvinkin tarkka hakukonemarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin strategia uusasiakashankinnan pönkittämiseksi, toiselle voi hyvinkin riittää ryhtiliike sosiaalisen median kanavien haltuunotossa. Teidän ei tarvitse itse tietää tarpeitanne, selvitetään ne yhdessä!

Nämäkin yritykset ja organisaatiot valitsivat Luovan Työmaan. Autamme asiakkaitamme monipuolisesti strategian, digitaalisten ratkaisujen, designin, markkinoinnin, viestinnän ja analytiikan aloilla.

Kumppaneina

CERTIFIED PARTNER