fbpx

Hakukonemarkkinointi – SEM

Hakukonemarkkinointi eli SEM on nopea tapa nousta hakukonetulosten kärkipaikoille sekä potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen. Googlen hakutulossivun yksi viime vuosien merkittävimmistä muutoksista on mainosten saama, jatkuvasti kasvanut tila hakutuloksissa. Silloin niihin kannattaa panostaa.

Hakukonemarkkinointi eli SEM on nopea tapa nousta hakukonetulosten maksullisille kärkipaikoille sekä potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen. Hakukonemarkkinoinnin tavoitteena on tuoda sivustolle laadukasta ja konvertoituvaa liikennettä. Jatkuva optimointi tehostaa mainontaa ja kasvattaa oleellisen liikenteen volyymia entisestään.

Hakukonemarkkinoinnin hyödyt

Hakujen perusteella potentiaalisia asiakkaita voi myös tavoittaa asiakaspolun eri vaiheissa. Kampanjoilla voidaan helposti ja hallitusti säädellä kysyntää esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden saatavuuden tai katteiden mukaan.

Luova Työmaa hakukonemarkkinoinnin kumppanina

Luovalla Työmaalla hakukonemarkkinoinnin tekemistä ohjaa dataan perustuva jatkuva optimointi ja mainonnan tuotto investoinnille. Valitsemme oleelliset avainsanat, rakennamme tehokkaat tilirakenteet sisältöineen ja optimoimme mainontaa jatkuvasti Googlen tekoälyä hyödyntäen. Hakukonemarkkinoinnin palvelumme kasvattaa arvoa myös muuhun tehtyyn markkinointiin.

Hakukonemainontaan panostaminen kannattaa: mainokset saavat hakukoneissa suuren näkyvyyden ja mainostaja maksaa vain omiin mainoksiin kohdistuneista klikeistä. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja luotettavasti, tähdäten liiketoiminnan merkittävään kasvuun.

Luova Työmaa on virallinen Google Partner-toimisto.

Haluatko nopeaa, tuloksellista markkinointia? Jätä meille viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.