fbpx

Sosiaalinen media – ylläpito ja markkinointi

Ole siellä missä ihmisetkin ovat – asiakkaat tai vaikkapa tulevat työntekijät. Ilmainen näkyvyys, tarkka kohdennus ja helppo tulosten ja kehityksen seuranta tekevät sosiaalisesta mediasta kannattavan paikan markkinoida ja viestiä.

Kuinka hallita kanavat, uudet ja jatkuvasti kehittyvät palvelut? Luova Työmaa palvelee niin sosiaalisen median ylläpidossa kuin markkinoinnissa – laadukkaasti, yksilöllisesti ja joustavasti.

Sosiaalisen median ylläpito

  1. tavoitteiden määrittely
  2. jatkuvuus
  3. seuranta
  4. kehittäminen

Siinä somessa onnistumisen eväitä – me autamme tämän toteutumisessa. Laadukkailla sisällöillä sitoutetaan oikeasta kohderyhmästä aktiivinen seuraajajoukko ja parannetaan mielikuvaa myös uusien kontaktien silmissä.

Jatkuvuus varmistetaan suunnitelmallisuudella. Kun olemme määritelleet asiakkaan kanssa kunkin kanavan tärkeimmät kohderyhmät ja tavoitteet, toteutamme julkaisusuunnitelman kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin. Suunnitelmassa on sisällöt, kuvat, aikataulu ja kohdentaminen huomioituina.

Mutta entä ajankohtaisuus? Ennakoimme myös tiedossa olevat ajankohtaiset asiat ja kun jotain yllättävää tapahtuu, tartumme uutiseen nopeasti oikeaan aikaan. Luovan Työmaan someylläpito lupaa sinulle:

Kiinnostuitko? Jätä meille viestiä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Haluatko boostata verkkosivuillasi tiettyä sisältöä? Tai kenties uutta tuotetta tai palvelua? Sosiaalisessa mediassa markkinointi antaa rahoillesi todellista vastinetta. Suuri näkyvyys on edullista ja tavoitettujen ihmisten profiilin voi määritellä tarkasti jo etukäteen.

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinoinnin tekemisemme keskiössä ovat brändi ja tavoitteet – brändin aatteet ja vaatteet kuuluvat ja näkyvät jokaisessa sisällössä. Markkinoinnin lähtökohtana on tavoite, jotta tulosten tarkastelu on selkeää.

Oli kyseessä sitten parin viikon kampanja tai puolen vuoden jatkuva markkinointi, olemme täällä sinua varten.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.