fbpx

Syvempää digitaalista osaamista

Vuoden vaihteessa Työmaalla aloitti Web Developer, jonka osaaminen vahvistaa entisestään toimiston palkittua digitaalisten palveluiden osaamista. Tehtävään rekrytoitiin Anssi Hautamäki, joka siirtyi Työmaalle digitaalisen viestinnän ohjelmistotalosta Koodiviidakosta.

”On hienoa, että saatiin meille teknistä lisämuskelia”, toteaa Työmaan Digital Creative Director Pasi Lehtinen tyytyväisenä Anssin rekrytoinnista. Kun tekninen asiantuntija työskentelee osana tiimiä, tekniikan ja järjestelmien aiheuttamat mahdolliset karikot voidaan välttää jo digitaalisten toteutusten suunnittelussa. Se tekee Työmaan suunnittelutyöstä entistä ketterämpää ja joustavampaa. Teknisen osaamisen lisämuskeleiden ansiosta Työmaalla myös testataan suunnitellut digitaaliset toteutukset.

Anssilla on runsaasti kokemusta muun muassa verkkosivujen ja -julkaisujen toteutuksista sekä sähköpostimarkkinoinnista. Kun työhistoriaa on kertynyt myös Oulun Puhelimen ISP-palvelinten ylläpitäjänä, on Työmaalla nyt todellista syväosaamista verkosta ja sen mahdollisuuksista.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme