fbpx

Digitaalisten ratkaisujen Työmaa

Mainonnan Työmaa on paljon muutakin kuin vain mainontaa. On Viestinnän Työmaa, Strategian Työmaa, Designin Työmaa, Koulutuksen Työmaa… ja tietenkin Digitaalisten ratkaisujen Työmaa. Asiakkaat tarvitsevat yhä monipuolisempia digitaalisen maailman työkaluja oman liiketoimintansa kehittämiseen, ja Työmaa tarjoaa niitä.

Tämän vuoksi olemme jälleen kasvattaneet digitaalisten ratkaisujen osaamistamme. Tomi Taskila on aloittanut Työmaan Web Developerina tammikuussa. Tomilla on erityisen vahva osaaminen verkkosivustojen ja visuaalisesti vaativien verkkoesitysten toteutuksista ja hän on tehnyt useita laajoja projekteja kunnianhimoisten asiakkaiden kanssa. Työmaan Digital Creative Director Pasi Lehtinen kehuu erityisesti Tomin tarkkaa otetta yksityiskohtiin ja laaja-alaista tietämystä digitaalisten tuotteiden ja palveluiden toteuttamisesta alusta loppuun.

”Toteutamme yhä enemmän asiakkaille projekteja, joihin kuuluu koko digitaalisen maailman kirjo – lähtien yritysilmeestä ja UI/UX-suunnittelusta aina hienostuneisiin teknisiin ratkaisuihin ja toteutukseen. Tomi on loistava lisä meidän vahvaan digitiimiimme.”

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme