fbpx

Dinglen menestykseen luotsannut Juho Jokinen Luovan Työmaan hallituksen johtoon


Dinglen perustajana ja kasvun johtajana tunnettu Juho Jokinen ottaa vetovastuun Luovan Työmaan hallitustyöstä. Jokinen näkee roolinsa johdon sparraajana ja liiketoiminnan kehittymisen vahtikoirana, joka haluaa olla rakentamassa Työmaalle laajemman ja vastuullisemman position asiakkaiden menestyksessä.

”Huikea digi- ja mediaosaaminen, tervetullut ulkopuolinen näkökulma, aktiivinen ote. Siinäpä hallituksen uuden puheenjohtajamme valintaperusteet pähkinänkuoressa”, taustoittaa Luovan Työmaan toimitusjohtaja Juha Mikkilä.

Juho Jokinen on tuttu Dinglen perustajana ja pitkäaikaisena toimitusjohtajana, joka oli kasvattamassa Dinglestä nopeasti Suomen maineikkaimman digitoimiston (M&M Maine 2016).

Aller Median ostettua Dinglen Jokinen johti ja kasvatti kolmen toimiston kokonaisuutta, keräsi kokemusta yrityskaupoista, sparrasi yksiköiden vetäjiä ja kehitti markkinointipalveluja pohjoismaisella tasolla.

Nyt Jokinen palaa sorvin ääreen vuoden sapattivapaalta.

”Dinglen turbulentti kasvu vaati reagointia ja nopeutta. Luovan Työmaan hallitustyöhön tuon näitä testattuja ketteriä malleja, jotka mahdollistavat loikan toiminnan kehittämisessä ja antavat parempia mahdollisuuksia kasvuun”, Jokinen sanoo.

Työmaan Helsingin toimistolla usein työskentelevä Jokinen on tyytyväinen päästessään luotsaamaan hallitusvinkkelistä yrityksen strategista kokonaisuutta. Kun kädet eivät ole savessa, ulkopuolisella asiantuntijalla on paremmat mahdollisuudet suorastaan pakottaa yritys kehittymään, hän uskoo.

”Näen hallitusroolin johdon sparraajana ja liiketoiminnan kehittymisen vahtikoirana. Hyvä hallituksen kokous on parhaimmillaan kehittämisen työkalu, jossa workshopin omaisesti viedään yrityksen toimintaa eteenpäin valituilla tasoilla”, Jokinen määrittelee.

Uusi tavoitteellinen hallitustyöskentely on Juha Mikkilän mukaan yksi Luovan Työmaan keino ottaa laajempi ja vastuullisempi positio asiakkaiden menestyksessä.

”Aiomme ottaa entistä tärkeämmän tontin markkinoinnin ja viestinnän kentässä. Haemme kasvua ja kannattavuutta osaamisellamme. Tällaisina aikoina onnistuvat rohkeat, aiomme kuulua siihen joukkoon”, vahvistaa Mikkilä.

”Näissä markkinoinnin poikkeusoloissa Juhon mukaantulo Työmaan tiimiin osui nappiin. Saimme aimo annokset syvää strategista osaamista kirittämään ja haastamaan tekemistämme. Toimarina sain myös tärkeän keskustelukumppanin päätöksentekoon”, hän jatkaa.

Sapattivuodelta Juho Jokinen palaa työelämään yritysten hallituksiin, sparraajaksi ja neuvonantajaksi. Helsingissä ja Oulussa toimivan Luovan Työmaan lisäksi hän toimii kuopiolaisen Talentree Oy:n hallituksessa sekä konsultoi ja sijoittaa yhdessä Ville Tolvasen kanssa tuoreessa Virtual Activist -yrityksessä.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme