fbpx

Jokainen vastuullisuusteko on sydän Pohjois-Suomelle

 

Osuuskauppa Arinan vastuullisuusviestinnän konsepti – ja samalla osuuskaupan brändin kirkastus – syntyi Luovan Työmaan väen kanssa. Laukaisimme yhteisen matkan startin ihmisten ilmoille ystävänpäivänä, jolloin Työmaan suunnittelema ja Miikka Lommin ohjaama ”Rakkaudentunnustus”-brändifilmi sai ensiesityksensä pohjoissuomalaisten kotitalouksien tv-ruuduilla.

Osuuskauppa Arinan omistajia ovat 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta Pyhäjoelta Inariin saakka. Osuustoiminta on vastuullisin yritysmuoto, mutta nykypäivänä osuuskaupan ideaa ei enää tunneta tai tiedosteta kovin hyvin.

 

Rakkaudentunnustus: tv-filmi pohjoissuomalaisille kotitalouksille. Yhteistyössä Grillifilms, ohjaaja Miikka Lommi, James Post ja El Camino.

 

Se on se osuustoiminnan voima

Arinan tavoite on avata aiempaa selkeämmin sekä omille tuhansille työntekijöilleen että pohjoissuomalaisille asiakasomistajille, mikä osuustoiminnan voima on, ja mistä sen vastuullisuus kumpuaa. Me työmaalaiset saimme iloksemme lähteä Arinan kumppaniksi tälle pitkäjänteiselle matkalle. 

Uutteran, tiitterän ja tiiviin puolivuotisen yhteistyön tuloksena syntyi Osuuskauppa Arinan vastuullisuusviestinnän Sydän Pohjois-Suomelle -konsepti.

Ystävänpäivänä julkaisimme myös osuuskaupan vastuullisuusteoista kertovan sivuston osoitteessa sydänpohjoissuomelle.fi. Työmaan suunnittelema sivusto seuraa Arinan isoja ja pieniä tekoja pohjoisen ihmisten, ilmaston ja alueen elinvoimaisuuden hyväksi. 

Pohjoiselle sykkivät vihreät sydämet näkyvät ja kuuluvat parhaillaan laajasti muissakin medioissa, kuten somessa, Pohjois-Suomen katukuvassa, lehdissä, radiossa sekä tietenkin Arinan omissa toimipisteissä. 

Uskottava vastuullisuusviestintä ei synny kertaluontoisesta tekemisestä. Yhteistyömme esimerkillisesti vastuullisuustekoihin sitoutuneiden arinalaisten kanssa jatkuu – lisää sydämiä siis luvassa pian!

 

sydänpohjoissuomelle.fisivusto on Pohjois-Suomelle -vastuullisuuskonseptin keskus. Ystävänpäivänä julkaistu sivusto seuraa Arinan isoja ja pieniä tekoja pohjoisen ihmisten, ilmaston ja alueen elinvoimaisuuden hyväksi.  

 

Tutustu Arinan vastuullisuussivustoon ja tekoihin pohjoisen puolesta täällä.

 

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme