fbpx

Esittelyssä digispesialisti Emma

Luovuus ja tekninen osaaminen muodostavat markkinoinnin tulevaisuuden vahvan yhdistelmän. Näin uskoo Luovan Työmaan tuorein talentti, digimarkkinoinnin asiantuntija Emma Ylitalo.

”Luovaa suunnittelua ja erottuvia ideoita tarvitaan, sillä pelkkä tekninen osaaminen ei pitkällä aikavälillä kanna. Luovat toimistot kuten Työmaa ovat ottaneet digitoimistojen teknisen etumatkan kiinni”, Emma sanoo.

Jo lähes vuosikymmenen digimarkkinointia tehnyttä Emmaa houkutteli Luovalle Työmaalle toimiston kyky konseptiajatteluun ja isojen kokonaisuuksien hallinta. Eikä kiinnostusta ainakaan vähentänyt hyvä maine laadun tekijänä.

”Tunsin Työmaan entuudestaan luovista ratkaisuista. Ja idearikkaita tyyppejä täällä onkin. Itse olen vähitellen ujuttautunut asiakasprojekteihin mukaan”, sanoo Emma, jolla on myös iso rooli Työmaan digipalvelujen kehittämisessä ja tuotteistamisessa.

Suomen lisäksi vuosia Saksassa, Kanadassa ja Tanskassa työskennelleen Emman syvintä osaamista on Google-markkinointi, analytiikka sekä datan hyödyntäminen osana tuloksellista markkinointia.

”Googlen työkalujen ja analytiikan pariin ajauduin uran alussa hieman sattumalta, mutta osaaminen osoittautui niin arvokkaaksi asiakkaille, että siellä olen pysynyt.”

Uteliaisuus on luovan alan ammattilaiselle hyve, ja sen tunnistaa ominaisuudekseen myös Emma. Vapaa-ajalla kädessä on usein kirja.

”Lukeminen on minun juttu, luen kaikkea laidasta laitaan – romaaneista nanoteknologiaan”, hän sanoo.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme