fbpx

Helsingin Oulu-kuvilla jo yli 100 000 äänestäjää

Helsingin Rautatientorin metroaseman mainosnäytöt esittelevät valokuvin oululaista tunnelmaa tämän viikon sunnuntaihin asti. Oulun kaupunki juhlistaa tempauksellaan kaupungin 200 000 asukkaan rajapyykin ylittymistä viime vuonna. Suomalaiset saivat itse valita kuvat näytöille verkkoäänestyksessä, joka keräsi huimat 106 171 ääntä.

”Uskon, että rauhallinen viikko ilman mainoksia tekee hyvää meille kaikille. Olkoon mainokseton tila Oulun lahja Helsingille. Kuvat ovat oululaisten kuvaajien otoksia monipuolisesta elämästä merenrantakaupungissamme. Esillä on tuokiokuvia kaupungilta, luontoa, kulttuuria. Ja tietysti se kuuluisa graffiti ”Paska kaupunni”, kertoo Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen.

Oululaisen kuvakampanjan suunnitteli ja toteutti Työmaa – Oulussa ja Helsingissä toimiva viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatalo. Oulun kaupunki on kampanjaan erittäin tyytyväinen. ”Työmaa on ollut kumppanimme jo pitkään. Tämä idea oli kerrasta valmis ja toteutettiin ripeästi. Tulokset ovat huikean hyvät”, toteaa Oulun kaupungin viestintäjohtaja Sirkka Keränen.

”Kaupunkien vetovoimaisuus ja maine liittyvät yhä vahvemmin siihen, millaista siellä on asua ja elää. Ripeästi kasvava ja teknologiakaupunkina tunnettu Oulu haluttiin näyttää nyt todella viihtyisänä ja elävänä kaupunkina. Tulokset puhuvat puolestaan – Oulu herätti aidosti kovaa kiinnostusta pääkaupunkiseudulla”, creative director Juha Mikkilä Työmaalta kertoo.

Kuvat löytyvät osoitteesta http://helsinki.oulu.com.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme