fbpx

Ketterää ja tehokasta videotuotantoa

Video on markkinoinnin kuuma trendi – kuten on ollut jo useamman vuoden. Vielä ehdit kuitenkin hyvin mukaan. Video kiinnostaa ja koukuttaa – ja käyrät osoittavat aina vain yläviistoon.

Videossa on voimaa. Luova Työmaa kumppanina otat sujuvasti haltuusi liikkuvan kuvan ja teet siitä luontevan osan viestintääsi. Videoilla, logoanimaatiolla ja vaikka liikkuvalla grafiikalla kerrot enemmän ja kiinnostavammin.

Miksi? Ainakin kahdesta syystä: tarinat ja tarinallisuus purevat, muutenkin kuin somen lyhyissä Story-videoissa. Tarinat erottuvat ja voittavat nopeassa uutisvirrassa. Toisaalta video pakottaa ottamaan selvää, se pysäyttää katsojan pidemmäksi ajaksi verrattuna yksittäiseen kuvaan.

Otetaan härkää sarvista, tehdään suunnitelmat ja toteutetaan ne yhdessä!

Videolla sitoutat vahvasti ja viestit kirkkaasti haluamistasi asioista – oli kyseessä palvelun, tuotteen tai yrityksen esittely. Digitaalinen ympäristö suosii videoita, ja videoiden orgaaniset näyttökerrat ovat moninkertaiset kuva- ja tekstisisältöön verrattuna.

Suurenkaan tuotannon videota ei koeta laadukkaaksi, jos katsoja ei halua nähdä sitä tai sillä ei ole hänelle arvoa. Kun saat videon alussa kolme sekuntia aikaa vakuuttaa katsojan, kuinka sen teet? Me  tunnemme läpikotaisin eri kanavat – niiden luonteet sekä tekniset ominaisuudet.

Somessa vietetyn ajan lisääntyessä samalla kasvaa myös kriittisyys. Kun teemme yhdessä tehokasta viestintää, kiinnostavalla videosisällöllä voitat someähkyn!

Luova Työmaa toteuttaa videotuotantoja ketterästi ja tehokkaasti. Käytössämme on laadukas kalusto ja uusimmat sovellukset. Voimme vastata videoprojektin koko tuotannosta tai toimia yhdessä ulkopuolisen ohjaajan tai tuotantoyhtiön kumppanina.

Lanseerausvideo kansainvälisille markkinoille. Koko tuotanto Luova Työmaa.

 

Race of Drones -tapahtumalle suunnittelemamme visuaalinen ilme näkyi myös tapahtuman tiiseserivideoissa. Toteutus Luova Työmaa.

 

Oulun kaupungin liikuntapalvelujen kampanjavideo. Koko tuotanto Luova Työmaa.

 

Tv-filmi Mainostajan Foorumille. Yhteistyössä Klaffi Productions.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme