fbpx

Uusia asiakkuuksia ja hienoja onnistumisia

Tornion kaupunki uudistaa kaupunkibrändinsä. Kilpailutuksen kautta työn tekijäksi valikoitui Luova Työmaa. Uusi brändi-ilme ja ydinviestit julkistetaan syksyllä 2019.

”Haluamme kiteyttää ja vahvistaa sitä, mitä torniolaisuus on. Tornio käy muiden alueiden ja kaupunkien kanssa kilpailua asukkaista ja investoinneista, ja hyvä brändi on pohja onnistumiselle”, sanoo Tornion kaupunginjohtaja Timo Nousiainen.

Uutta brändiä rakentavat torniolaiset

Asukkaat ja yritykset tekevät Tornion, ja heitä kuulemalla kaupungille luodaan uskottava brändi, jonka myös kaupunkilaiset voivat ottaa omakseen.

Brändityön ensimmäisessä vaiheessa kaupunkilaiset ja torniolaiset yritykset ovat vastanneet kyselyihin Tornion ja torniolaisuuden ytimestä, vahvuuksista ja erottavuustekijöistä. Osallistamiskampanjan vastausten perusteella Torniolle luodaan kolme vaihtoehtoista tyylisuuntaa, joista kaupunkilaiset saavat äänestää suosikkiaan.

”Olemme innoissamme mukana luomassa Tornion tarinaa, jossa yhdistyvät osaavat ihmiset, menestyvät yritykset ja pohjoisen rajakaupungin uniikki persoonallisuus ”, sanovat Luovan Työmaan tiimistä Jouni Aarnipuro, Emilia Käsmä ja Marko Sirviö.

Pääkaupunkiseudun valloitus

Olemme luoneet Rakennusteholle brändistrategian, jonka pohjalta yrityksen tunnettuutta etenkin pääkaupunkiseudulla rakennetaan tänä vuonna merkittävästi.

Brändityön tuloksena on syntynyt muun muassa kaksi mainoselokuvaa, jotka ovat pyörineet MTV:n parhaan katseluajan mainoskatkoilla tänä keväänä. Mainoselokuvien kuvauksesta vastasi tuotantoyhtiö Kauas.

Uutta Iso-Syötteellä

Parhaillaan työn alla oleva verkkopalveluprojekti on Huoneistohotelli Kide, joka tulee olemaan aktiivisen ja digitaalisen elämäntavan yhdistäjä Iso-Syötteellä.

Huoneistohotellin asiakas varaa huoneiston verkkopalvelun kautta ja ohjaa palvelujen käyttöä itse omalla mobiililaitteellaan. Verkkopalvelun kautta voi myös ostaa tarvittavat lisäpalvelut.

Huoneiston varaus tehdään erillisessä järjestelmässä, joka integroidaan verkkopalveluun Luovan Työmaan ja palvelutarjoaja HoistGroupin yhteistyönä.

”Sivuston tulee kertoa selkeästi palvelun helppoudesta ja viestiä kuvamaailmallaan huoneistohotellin ainutlaatuisuudesta”, kertoo Luovan Työmaan asiakkuusjohtaja Jori Nissinen projektin tavoitteista.

Designtalo loi nahkansa

Muuttovalmiita omakotitaloja valmistava Designtalo uusi mallistonsa kokonaan ja lanseerasi tänä keväänä kolmen tyylisuunnan Nordic-talomalliston.

Olimme tiiviisti mukana kehittämässä Designtalon uutta palvelukonseptia ja mallistouudistusta. Brändiuudistuksen myötä suunnittelimme Designtalon uuden visuaalisen ilmeen, verkkopalvelun ja talokirjan.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme