fbpx

Lunki ja luja, kiva ja kova – oletko uusi luova johtajamme?

Helsingin toimistollamme on avoinna unelmapesti luovalle johtajalle. Moinen saa johdettavakseen tiimin, jossa on uniikkia osaamista ja tolkuttomasti kunnianhimoa. Luovan johtajan tehtävänäsi – parahin lukija ja hakija – on lietsoa heidät yllättäviin suorituksiin.

Kenties olet AD, joka on valmis luovaksi johtajaksi. Digitaalisuuden tunnet siksi kattavasti, että tiedät kuinka brändi ja kaupalliset konversiot saadaan kohtaamaan kummankin tavoitteet toteuttavasti.

Millainen Työmaa on työpaikkana?

Luovan työn täytyy olla kivaa, muuten suunnittelu sakkaa. Ei työ meilläkään aina auvoista ole, mutta pyrkimys iloiseen ja kannustavaan työympäristöön on kova. Teemme kaikki yhdessä, titteleihin tuijottamatta. Meillä uskaltaa.

Työmaan Twin Peaks: Helsinki ja Oulu

Työmaalla työskentelemme kahden kaupungin jengissä. Monen mielestä se on virkistävää; visiitit ja yhdessä tekeminen ristiin Helsingin ja Oulun välillä. Pyrimme törmäyttämään toimipisteitä mahdollisimman paljon.

Yhteensä meitä on vajaat 30, ja jatkossa entistä enemmän. Hienoa, että juuri sinäkin luet tätä juttua: tervetuloa messiin.

Mitä odotat luovalta johtajalta, Työmaan tj Juha?

”Tunnet työkalupakkisi hyvin ja olet onnistunut mitatusti tapauksessa jos toisessakin. Tiedät kuinka rakennetaan suurta ja kokonaisvaltaista, mutta osaat valita oikeat työkalut pienemmänkin kioskin päivittämiseksi.”

”Olisi mahtavaa, jos tunnet intohimoa tiimisi auttamisessa ja ohjaamisessa entistä paremmaksi. Nostat riman rohkeasti korkealle, ja osaat kertoa oikeat askelmerkit, jotta rima tiimiltäsi myös ylittyy. Despootit älkööt vaivautuko.”

Paljon pyydetään, mutta mitä tarjotaan?

Kissa kiitoksella elää, joten tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön lisäksi kilpailukykyiset edut. Työmaan tuore strategia on kasvua varten suunniteltu. Onnistumisen myötä myös partneruus on mahdollista.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme