fbpx

Luova Työmaa mukana suunnittelemassa Mainostajan Foorumin televisio- ja radiomainontaa

Luova Työmaa vastaa tänä vuonna markkinointitapahtuma Mainostajan Foorumin markkinointimateriaaleista yhdessä Klaffi Productionsin kanssa.

Tapahtuman teemana on tulevaisuus, jonka pohjalta Luova Työmaa teki TV-mainoksen yhdessä Klaffi Productionsin kanssa sekä radiomainoksen yhdessä Miracle Soundin kanssa. Molemmissa mainoksissa leikitellään ajatuksella siitä, ettemme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – voimme vain arvailla.

Mainostajan Foorumin markkinoinnista vastaavat alueen mainos- ja videotoimistot vuorovuosin pro bono -periaatteella. Tämänvuotisten mainosten rooleihin Työmaalta antoivat äänensä ja kasvonsa creativet Iida Latvala radiomainokseen ja Ville Koivuniemi TV-mainokseen.

”Koska tarina ja rooli tuntuivat niin hauskoilta, ja niihin oli mahdollista itse vaikuttaa, oli hauskaa hullutella ja etsiä itsestään Harry Cranen ja Olli Suomisen risteytystä”, TV-mainoksessa nuorempaa tuunatun View-Masterin ihmettelijää esittävä Koivuniemi kertoo.

Televisiomainontaa esittää kanavissaan Mainostajan Foorumin yhteistyökumppani MTV ja radiomainontaa Bauer Media.

Mainostajan Foorumi järjestetään Uudella Seurahuoneella ensi viikon torstaina 15.11. kello 14 alkaen. Puheenvuorot liittyvät murrosajan itseohjautuvaan yhteiskuntaan, datalla johdettuun markkinointiin ja luovuuden johtamiseen. Näistä aiheista puhuvat tulevaisuustutkija ja työelämän asiantuntija Ilkka Halava, Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen ja ToinenPHD-mediatoimiston luova johtaja Jani Halme.

Mainostajan Foorumi on Pohjois-Suomen tärkein mainonnan ja markkinoinnin tapahtuma, joka kerää vuosittain parisataa alan ammattilaista saman katon alle.

Lisätietoja tapahtumasta: mainostajanfoorumi.fi

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme