fbpx

Luova Työmaa yhteistyöhön kolmen julkisen toimijan kanssa

Luova Työmaa on valittu tänä syksynä toteuttamaan useita Oulun kaupungin ja sen läheisten yhteistyökumppaneiden brändi- ja markkinointiratkaisuja. Koordinaatin visuaalisen ilmeen suunnittelu ja Oulun liikuntapalvelujen markkinointisuunnitelma ensi vuodelle ovat alkutekijöissään, Linnanmaan alueen viestinnän ja brändin suunnittelu yhdessä useiden toimijoiden kanssa on puolestaan jo hyvässä vauhdissa.

”Olemme erittäin innoissamme, että pääsemme tuomaan asiantuntemustamme näihin projekteihin”, Luovan Työmaan toimitusjohtaja Juha Mikkilä iloitsee.

Oulun kaupungin liikuntapalvelujen tavoitteena on tulla entistä tunnetummaksi ja lisätä oululaisten kiinnostusta liikuntapalveluja kohtaan. Ilmeensä uudistava osaamiskeskus Koordinaatti on nuorten tieto- ja neuvontapalveluja tarjoava toimija, joka on valittu yhdeksi valtakunnalliseksi nuorisoalan osaamiskeskukseksi. Sen toimintaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Linnanmaan alueen viestinnän ja brändin suunnittelu liittyy puolestaan ennen kaikkea siihen, että Oulun ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaan kampukselle syksyllä 2020.

”Pelkästään näiden kolmen työn pohjalta voi tehdä huomion, että Työmaalta löytyy asiantuntijoita moneen lähtöön. Olemmekin tuotteistaneet palveluvalikoimaamme kuuteen kokonaisuuteen, jotta pystyisimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme entistä läpinäkyvämmin ja suoraviivaisemmin”, Mikkilä huomioi.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme