fbpx

Maailman parhaaksi valittu gini pukeutui Työmaan designiin

Suomalaisen Nordic Premium Beveragesin ja Chef & Chevalier’sin yhteistyössä luoma Arctic Blue Gin sai arvoisensa ilmeen ja äänen Työmaan Helsingin toimiston suunnittelupöydällä.

Ensiluokkaisen artesaaniginin hienostunut pakkausdesign sai välittömästi osakseen paitsi ylistystä myös paljon kansainvälistä näkyvyyttä: Arctic Blue Gin kruunattiin maailman parhaaksi giniksi Spirit of the Year 2018 -palkinnolla kansainvälisessä Spirits Awards 2018 -kilpailussa, joka järjestettiin kuluneella viikolla Saksassa.

Ilomantsissa maamme vanhimmalla viinitilalla tislatun artesaaniginin maku- ja aromiprofiili vangitsevat suomalaisen mustikkametsän tuoksun aamukasteen aikaan, mikä hurmasi myös kilpailun kansainvälisen tuomariston.

Tapahtumaa pidetään yleisesti alansa maailmanmestaruuskisoja vastaavana kilpailuna. Siihen osallistuu vuosittain satoja juomia ympäri maailman. Kilpailun tuomaristo arvioi Arctic Blue Ginin ainutlaatuiseksi maailmanluokan tuotteeksi, ja huippupisteidensä ansiosta (95,8/100) se palkittiin lisäksi tuplakullalla.

Arctic Blue Ginin, kuten myös Nordic Premium Beveragesin, brändi-ilme, äänensävy sekä kansainväliset markkinointimateriaalit on luotu Työmaalla.

”Valitsimme Työmaan siitä syystä, että olen aiempina vuosina tehnyt erinäisiä lyhyt- ja pitkäkestoisia projekteja heidän kanssaan. Työn laatu on ollut aina erinomaista ja esiasetetut tavoitteet aina saavutettu. Itselleni tärkeintä on kuitenkin ollut se, että Työmaalla asiakasta ja asiakkaan tarpeita kuunnellaan, kunnioitetaan ja tarvittaessa haastetaankin sparraamalla”, kertoo Arctic Blue Ginin Brand Director Mikko Spoof.

Arctic Bluen kiehtovaan tarinaan sekä Työmaan Helsingissä ja Oulussa suunnittelemiin Nordic Premium Beveragesin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa nordicpremiumbeverages.com

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme