fbpx

Luova Työmaa panostaa asiakkaittensa liiketoiminnan kehittämiseen – Milja Seppälä aloitti asiakkuusjohtajana

Vuosi 2021 on alkanut Luovalla Työmaalla kiireisen kiintoisana. Niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat ovat täyttäneet kalenterit, ja mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen markkinointiviestinnän keinoin hyödynnetään aktiivisesti. Haastavina aikoina ei parane jäädä laakereilleen: työnteon merkitys menestyksen eteen on nyt entistä tärkeämpää.

Tähän uskoo myös uusi asiakkuusjohtaja Milja Seppälä, jonka monipuolinen kokemus ja kollegoiden jo ninjamaiseksi nimeämä osaaminen on otettu ilolla vastaan.

Milja on liiketoiminnan kehittäjä, konseptoija, strategi, asiakaspalvelija ja paljon muuta, mutta ennen kaikkea sosiaalinen ja päämäärätietoinen luonne. Mitä isompi haaste, sitä houkuttelevampi mahdollisuus.

”Haasteet on tehty ratkaistaviksi. Olen tottunut työskentelemään paineidenkin alla ratkaisukeskeisesti”, Milja valottaa lähestymiskulmaansa asiakastyöhön.

”Vuorovaikutustaidot ja inhimillisen toimintalogiikan ymmärtäminen ovat avainasemassa, kun kehitetään vaikkapa parempia palveluja, tuotteita ja prosesseja”, hän jatkaa.

Milja hallitseekin palvelumuotoilun monet työkalut ja menetelmät. Niin brändityön ja viestinnän workshopit kuin erilaiset fasilitoinnit sujuvat napakasti ja tulosta tuoden. Aikaisempi kokemus startupin toimitusjohtajana ja esimerkiksi Oulun yliopiston ja Unirestan hallitustyöskentelystä auttaa näkemään metsän myös silloin, kun alaan vähemmän vihkiytynyt vielä etsii puita.

Milja kokeekin töiden lähteneen Työmaalla sujuvasti käyntiin. Into kasvaa tekemisen myötä, joten asiakkuuksiin ja projekteihin on tartuttu vahvalla tekemisen meiningillä.

”On hienoa päästä työskentelemään Työmaan mielenkiintoisten asiakkuuksien kanssa. Toivon, että pääsen omalta osaltani vahvistamaan nykyisiä ja rakentamaan uusia menestyviä kumppanuuksia.”

Milja antaa kiitosta myös Työmaan ”superosaavalle ja -mukavalle” porukalle, johon sujahtaminen on käynyt helposti ja sujuvasti.

Luovan Työmaan toimitusjohtaja Juha Mikkilä uskoo, että Milja pystyy uutena asiakkuusjohtajana luontevasti herättelemään erilaisia ajatusmalleja ja auttamaan asiakkaita löytämään ratkaisuja, jotka aidosti tukevat heidän liiketoimintaansa.

”Luova Työmaa lähtee aina liikkeelle siitä, että markkinoinnilla ja brändäyksellä on saatava aikaan syvempiä merkityksiä. Miljan kokemus konseptoinnista ja strategisesta ajattelusta yhdistettynä asiakaskeskeiseen toimintatapaan sopii tähän yhtälöön suorastaan poikkeuksellisen hyvin.”

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme