fbpx

Ota OFFF

Missä OFFF Barcelona, siellä Työmaan iskuryhmä. Meidän ikiomat suunnittelijamme Satu, Jouni ja Tommi olivat oppimassa, ihastumassa ja tutustumassa muihin talentteihin kolmipäiväisessä designkarkelossa.

Mikä OFFF on? Se on kansainvälisten puhujien ja esitysten areena – paikka tavata, tutustua ja kurkistaa designin, graafisen suunnittelun, videon ja animaation nykyisyyteen ja tulevaisuuteen.

Työmaan väkeä on ollut inspiroitumassa OFFF:ssa viitenä viime vuotena.

”Päällimmäiseksi jäi ajatus, että jokaisella on oma tapa tehdä ja kaikki suunnittelijat on ainutlaatuisia. Ja se, että ei pidä pelätä vaikeita projekteja ja haasteita”, tuumaa Satu.

”Oli tosi hienoa nähdä muita visuaalisia suunnittelijoita, ja huomata, että kaikki kamppailevat samojen asioiden kanssa. Ja samalla sai inspiraatiota, että mitä kaikkea siistiä sitä itsekin voi tehdä.”

Jouni kuvaa OFFF:n olevan breikki, jolloin saa hetkeksi laittaa luomisen tauolle ja vain vastaanottaa ajatuksia ja visuaalisuutta työstämisen sijaan.

Gavin Strangen ja James Whiten esitys oli kahden tunnin ilotulitus siitä, mitä kaikkea suunnittelulla voi saada aikaiseksi ja kuinka yksi hyvä asia johtaa toiseen.”

”Erilainen, mutta mielenkiintoinen oli James Victoren puheenvuoro, jossa hän keskittyi henkilökohtaiseen kasvuun, tsemppasi suunnittelijoita ja kannusti rohkeuteen.”

OFFF on visualistien get-together. Mukana on maailmanluokan suunnittelijoita printin, digin, kuvituksen, animaation ja videon puolelta, muistuttaa Tommi.

“Parasta antia on “potku takalistoon”. Syntyy tarve haastaa itsensä: katsoa asioita uudesta perspektiivistä ja sitä kautta tekemään parempaa työtä.”

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme