fbpx

Ouluspora-kampanja huipentuu Ellinooran keikkaan kesäkuussa

Oulun kaupungin Ouluspora-kampanja huipentuu kesäkuun alussa Ellinooran akustiseen keikkaan raitiovaunussa. Luvassa on varmasti ikimuistoinen keikka niille onnekkaille, jotka sen pääsevät kokemaan – paikkoja on nimittäin rajoitettu määrä!

Oulun kaupungin tunnettuutta pääkaupunkiseudulla rakentavan kampanjan loppuhuipennukseen arvotaan edelleen lippuja kampanjan keskuksessa eli osoitteessa helsinki.oulu.com sekä esimerkiksi Oulun kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

Ellinoora, joka koristaa myös Oulusporan kylkiä, sopi kampanjaan kuin nenä päähän, koska hän on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Oulussa. Ellinooran tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Glitteri, Elefantin paino, Leijonakuningas ja Carrie.

Työmaa on ollut BusinessOulun ja Oulun kaupungin viestinnän kanssa suunnittelemassa ja toteuttamassa Helsinkiin suunnattua Ouluspora-viestintäkampanjaa, jonka tarkoitus on päivittää suomalaisten Oulu-tietoutta, ja kertoa siitä, kuinka hieno kaupunki on kyseessä korkean ICT-osaamisen lisäksi myös pehmeiden arvojen näkökulmasta. Se on myös osa Oulun kaupungin pyrkimyksiä olla Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026.

Kampanjan keskus on Oulusporaksi ristitty raitiovaunu, joka on saanut kylkiinsä ikonisia Oulu-aiheita Työmaan graafisen suunnittelijan Satu Sinikummun toteuttaman kuvituksen myötä. Kampanja on ollut käynnissä joulukuusta 2017 alkaen. Ouluspora on tarjonnut helsinkiläisille monipuolisia oululaiselämyksiä, kuten tiernapoikien jouluntoivotuksen, korvia huumavan mieskuoro Huutajien esityksen sekä tubettaja Sita Salmisen tähdittämän tutustumisen pohjoiseen opiskelijaelämään.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme