fbpx

Saija palaa Työmaalle vahvan Google-osaamisen kera

Luovan Työmaan uusi digimarkkinoinnin asiantuntija Saija Tarkki on numeroita rakastava pedantti tyyppi, joka haluaa tehdä asiat aina mahdollisimman hyvin. Prosessin läpinäkyvyys, jatkuva kehittäminen ja kattava raportointi ovat onnistuneen asiakassuhteen perusta, hän tietää.

Saija Tarkki palaa tuttuun taloon mieli korkealla. ”Luovalla Työmaalla yhdistyy luova suunnittelu digitoimisto-osaamiseen. On hienoa päästä näkemään ja tekemään markkinointia laajana kokonaisuutena moniosaavassa tiimissä.”

Takavuosina Luovalla Työmaalla harjoittelijana, diplomityöntekijänä ja projektisuunnittelijana työskennellyt Saija on sittemmin valmistunut diplomi-insinööriksi ja kerännyt kannuksia digimarkkinoinnin tekijänä.

Luovan Työmaan digimarkkinoinnin asiantuntijana aloittanut Saija laskee vahvuuksikseen kattavan Google-osaamisen sekä halun ja taidon löytää uusia juttuja asiakkaille – eli auttaa heitä digimarkkinoinnin tehokkaiden ja aina uusimpien toimintatapojen hyödyntämisessä.

”Asiakkuuksissa on hyvä kaiken tekemisen keskellä katsoa tulevaisuuteen ja miettiä mitä seuraavaksi. Ei tyydytä saman vanhan tekemiseen, vaan kehitetään toimintaa.”
Dataohjattu markkinointi on tullut jäädäkseen. Aina asiakkaalle ei kuitenkaan ole itsestään selvää, miten mittaamalla parannetaan markkinoinnin tehokkuutta ja liiketoiminnan tuloksia.

”Hyötyjen kertominen tarvittaessa ihan selkokielellä on tärkeää.  Dataohjattu markkinointi ei vie numerohelvettiin, vaan teho on selvästi mitattavissa ja raportoitavissa”, Saija lupaa.

Digimarkkinoinnissa pääsee ketterästi liikkeelle

Urallaan monia verkkokauppa-asiakkuuksia hoitanut Saija korostaa digimarkkinoinnin ketteryyttä ja helppoa liikkeelle lähtemistä. Jo pienellä panostuksella pääsee alkuun ja näkemään positiivisia tuloksia.

”Esimerkiksi Google Adsista ja SEOsta saa yhdessä todella vahvan ja toimivan paketin. Ja tarkasti sovituilla kustannuksilla, joissa ei tule asiakkaalle yllätyksiä. Asiakas tietää tarkasti mistä hän maksaa ja mikä on hyöty.”

Google ja muut markkinointiteknologiayritykset kehittävät palvelujaan jatkuvasti ja nopeasti. Kun asiakas tekee yhteistyötä Saijan kaltaisen sertifioidun ammattilaisen kanssa, hän voi olla varma että käytössä ovat aina viimeiset teknologiat ja tehokkaimmat työkalut.

”Osaavan digimarkkinoinnin kumppanin voi tunnistaa jo ensikohtaamisella: prosessin läpinäkyvyys, tehdyt asiakastyöt ja niiden tulokset, kampanjoiden ja muun tekemisen jatkuva kehittäminen, raportoinnin kattavuus – siinäpä vinkkejä todellisen ammattilaisen tunnistamiseksi.”

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme