fbpx

Tärppi: Hyvä sisältö syntyy digiasiantuntijan ja tekstisuunnittelijan yhteistyöstä

Sivustojen hakukonenäkyvyyteen vaikuttaa useat Googlen määrittelemät sivuston ominaisuudet. Osa niistä jää arvailujen varaan, koska Google ei paljasta tarkkaa algoritmiaan.

Sivuston rakenne ja tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä näkyvyyteen vaikuttavia tekijöitä, mutta myös sivuston sisältö vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen erittäin olennaisesti. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on nostaa sivuston hakukonenäkyvyyttä orgaanisissa hakutuloksissa.

Digimarkkinoinnin asiantuntijat + copywriterit = numeroita ja kirjaimia – ei kun jotain ihan muuta?

Hakukoneoptimoitua tekstisisältöä luodessa on hyvä kysyä, mitä sivulle tuleva asiakas hakee. Mikä on sivuston avainsana? Onko sivusto haetun tuotteen tai palvelun persoonallinen näyteikkuna?

Hakukoneet osaavat parhaiten lukea tekstisisältöä. Sisältöä tuottaessa on kuitenkin muistettava, että sivujen sisältö on asiakkaita varten, mutta myös hakukoneita palveleva. Nykyään ei enää riitä, että sivuston tekstissä toistetaan avainsana tarpeeksi monta kertaa, vaan sisällön tulee olla laadukasta ja tuoretta.

Luova Työmaa tarjoaa digimarkkinoinnin palveluja – hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia sekä sähköposti- ja somemarkkinointia. Ja mikä parasta, hakukoneoptimoitua sisältöä luodessa digiosaajillamme ovat apuna kokeneet ja innovatiiviset sisällöntuottajat.

Sisältöjä suunniteltaessa digimarkkinoinnin osaajat ja sisällöntuottajat yhdistävät osaamisensa tiiviiksi tiimityöksi. Digimarkkinoinnin asiantuntijat antavat vinkit sisältöihin hakukoneet huomioiden ja tekstisuunnittelijat kirjoittavat tekstit, jotka varmasti erottuvat massasta.

Miten se menikään? 

Digimarkkinoinnin asiantuntijat + copywriterit = laadukasta, erottuvaa, käyttäjäystävällistä ja hakukoneoptimoitua sisältöä sivustoille. Luovan toimiston vahvuus on ainutlaatuinen sisällön tuottaminen myös digimarkkinoinnissa.

Jos digimarkkinoinnin palvelut herättivät kiinnostusta, ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa juuri teitä! Voit tilata Luovalta Työmaalta myös ilmaisen digianalyysin. Niitä on jaossa kymmenelle nopeimmalle. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Saija Tarkki, Digital Marketing Specialist

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme