fbpx

Suunnittelimme Oulun Suurlähetystön, jonka vetonaulana ihastuttaa Ernest Lawson

Luova Työmaa suunnitteli Oulun kaupungille imagokampanjan, jossa Oulun Suurlähetystö ja sen valovoimainen Suurlähettiläs – roolissa Ernest Lawson – valloittavat Kampin keskuksen 7.–9. kesäkuuta. Kampissa ohikulkijoita houkutellaan Ouluun asumaan ja käymään päräyttävän ja erityisesti oululaista kulttuuria esittelevän ohjelman voimalla.

Oulun kaupungin kaupunkimarkkinoinnin strategisena kumppanina Luova Työmaa suunnittelee Oulun kaupungille suuret markkinointikampanjat.

“Teimme konseptin suunnitteluvaiheessa lujasti töitä, emmekä päästäneet itseämme helpolla. Alkuvaiheessa idealähtöjä oli pöydällä kymmeniä, joita lähdettiin rankkaamaan, arvioimaan ja yhdistelemään”, Luovan Työmaan Oulun kaupungin asiakkuudesta vastaava asiakkuusjohtaja Mari Ylinampa sanoo.

Aidot tarinat tukevat viestin perillemenoa

Luova Työmaa jatkaa kampanjan myötä tiivistä yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa. Tämänkin imagokampanjan tarkoitus on muistuttaa eteläsuomalaisille, että Oulu on yli 200 000 asukkaan elävä ja nuorekas kulttuurikaupunki, jonne muuttamista kannattaa harkita vakavasti.

Tällä kertaa kampanja nojaa vahvasti Oulun suurlähetystöön, sen mahtavaan Oulun Suurlähettilääseen – roolissa Ernest Lawson – ja siihen, että verkkopalvelussa kerrotaan Oulusta aitojen tarinoiden ja oikeiden työpaikkojen sekä opiskelumahdollisuuksien avulla. Lisäksi asumisen edullisuutta Oulussa voi ihmetellä reaaliajassa myynnissä olevien asuntojen ja tonttien muodossa.

“Tämä on jo kolmas imagokampanja, jolla herättelemme helsinkiläisiä ja iskostamme eteläsuomalaisille tietoutta Oulusta, joka on mainettaan suurempi, urbaanimpi ja kultturellimpi – suomalainen suurkaupunki”, Luovan Työmaan toimitusjohtaja Juha Mikkilä sanoo.

Aiemmatkin kampanjat ovat suuntautuneet pääkaupunkiseudulle.

“Rautatientorin metroaseman haltuunotto Oulu-aiheisilla kuvilla ja raitiovaunun – Oulusporan – täyttäminen puoleksi vuodeksi Oulu-kuvituksella sekä oululaisella kulttuurilla toimivat erinomaisesti. Siitä kertovat myös kampanjoiden tulokset. Ensivaikutelma on, että olemme onnistuneet tälläkin kertaa luomaan nahkamme uudestaan ja kampanja huomataan”, Mikkilä sanoo.

Imagokampanjaan oleellisesti liittyvien videoiden toteutuksesta vastasi oululainen videotuotantoyhtiö Mutant Koala.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme