fbpx

Taneli Sippola siirtyi Mirumilta Luovan Työmaan luovaksi johtajaksi

Luovan Työmaan luovan johtajan saappaisiin hyppäävä Sippola on kokemus- ja uudistususkovainen digitaalisen designin huippuosaaja.

Taneli Sippola on aloittanut Luovan Työmaan luovana johtajana sekä osakkaana. Hän siirtyi Työmaalle Mirum Agencyn luovan johtajan paikalta.

“Taneli tuo meille vahvaa osaamista brändistrategian, konseptoinnin ja luovan suunnittelun aloilla sekä kirittää Työmaata luovan työn ja kulttuurin kehittämisessä. Hän hyppää heti mukaan muutamiin avainasiakkuuksiimme”, Luovan Työmaan toimitusjohtaja Juha Mikkilä sanoo.

Tanelilla on parinkymmenen vuoden kokemus alalta ja vahvaa erikoisosaamista digitaalisessa designissa. Hän on kerryttänyt osaamistaan muun muassa Alkon, Soneran, Absolutin, Wärtsilän ja Nesteen asiakkuuksissa.

“Digitaalisuus on syy miksi olen alalla, mutta en ole teknologia- vaan kokemus- ja uudistususkovainen. Luovan suunnittelun tarkoitus on tuottaa kokemuksia, jotka muuttavat ajattelua. Kyky ja rohkeus uudistua, ajatella ja yhdistellä asioita uudella tavalla on elinehto näiden kokemusten luomiselle”, Taneli linjaa.

Digitaalisuus mahdollistaa henkilökohtaisemman kokemuksen

Ennen siirtymistään Työmaalle Taneli on työskennellyt Mirum Agencyn lisäksi muun muassa SEK:n ja Ylen palveluksessa. Hän arvioi, että tulevaisuudessa digitaalisuus tuo yhä enemmän mahdollisuuksia luoda entistä henkilökohtaisempia eli merkittävämpiä kokemuksia.

“Täytyy silti muistaa, että teknologia on vain väline, ja merkityksellisyyden ja asiakaslojaliteetin luomiseen tarvitaan brändi, jonka toimintaan ja arvoihin asiakas voi samaistua”, Sippola täsmentää.

Luova Työmaa on valtakunnallisesti palveleva luova toimisto, jonka 30 ammattilaista palvelevat Oulussa ja Helsingissä. Yli 20 vuotta toimineen Luovan Työmaan suurimpia asiakkaita ovat Den Finland, Ponsse, Neste ja Oulun kaupunki.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme