fbpx

Tiistaitärppi: Ihanat kamalat lomapäivät

Moni tietotyöläinen voi varmasti samaistua tunteiden ristiriitaan lomapäivistä. On ihanaa rentoutua pitkän viikonlopun ajan, mutta miten ihmeessä saa viikon työt hoidettua neljässä päivässä? Ja vielä kolmena viikkona putkeen. Lohdutuksen sana – pääsiäisestä on jo selvitty, eikä maailma räjähtänyt!

Kevääseen mahtuu totta tosiaan paljon yleisiä vapaita. Juuri kun ollaan selvitty pääsiäisestä ja vapusta, helatorstai jo yllättää. Eikä aikaakaan, kun juhannus on jo täällä. Toinen lohdutuksen sana – syksyllä saa sitten paiskia hommia lomailematta.

Koska elämme näitä lomapäivien täyteisiä viikkoja ja kesälomakin pääsee pian jo yllättämään, tässäpä pari viisautta rauhoittamaan meitä valmiiseen maailmaan pyrkiviä to do -listan purkajia:

– Yleinen lomapäivä tarkoittaa sitä, että lähes kaikki lomailee. Sähköpostisi eivät saisi kuitenkaan vastakaikua. Kaikki on hetken paussilla.
– Luovuus vaatii lepoa. Hyvin levänneenä voit helposti suoriutua neljästä työpäivästä tehokkaammin kuin olisit suoriutunut viidestä väsyneestä työpäivästä.
– Vaikka otamme työmme tosissamme ja laitamme aina parhaamme peliin, olemme kuitenkin vain ihmisiä, joilla on aina jotain kesken.
– Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: maailma ei siis ole koskaan valmis, joten viedään asioita eteenpäin tavoite kerrallaan!

Mukavia ja rentouttavia lomapäiviä ja entistäkin tehokkaampia neljän päivän työviikkoja!

Iida Latvala, Creative

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme