fbpx

Tiistaitärppi: Loman to do -lista

Monella kesäloma on alkanut tai odottaa nurkan takana. Tehtävälistalta puretaan viimeisiä asioita ja valmistaudutaan suloiseen joutilaisuuteen. Vai eikö sittenkään? Joskus suorittamisesta on vaikea päästää irti ja mieli harhailee työasioissa lomallakin. Miten heittäytyä hetkeen ja höllätä? Kuinka hallita mieltä, joka kulkee jo elokuussa ja tulevan syksyn töissä?

Lomalle jäämistä ja lomalta paluuta voi helpottaa muutamilla nikseillä.

Priorisoi työt, jotka aiot tehdä valmiiksi ennen lomaa ja siirrä puolet listalta loman jälkeisiin tehtäviin. Maailma ei kuitenkaan valmistu ennen lomaa.

Listaa kaksi tärkeintä työtehtävää, joihin tartut heti lomalta palattuasi. Kirjaa ylös pienet mutta tärkeät asiat, jotka epäilet unohtavasi. Mieti mitkä ovat hyvän loman ainekset juuri sinulle ja pyri järjestämään lomalla aikaa näille asioille.

Loman jälkeen paluu arkeen voi tuntua kankealta ja ensimmäinen työviikko pitkältä. Ensimmäisen viikon jälkeen keho ja mieli on viritetty taas työtahtiin ja arki alkaa rullata. Töihin paluu on hyvä aloittaa tutuista rutiineista ja ennen lomaa laaditun listan pohjalta.

Näiden vinkkien myötä rentouttavaa lomaa!

Mari Ylinampa, asiakkuusjohtaja

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme