fbpx

Työmaalla aloitti kesää vasten kaksi uutta tekijää

Graafisesta suunnittelusta pitkän kokemuksen omaava Ilkka Kyllönen aloitti työharjoittelujakson Työmaalla kesäkuun alussa. Ilkalla on runsaasti kokemusta myös valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Hän täydentää samalla osaamistaan digimarkkinoinnissa ja osallistuu Saranen Consultingin järjestämään Adwords Academy -koulutukseen.

”Printtituotannosta yli 25:n vuoden työkokemuksen omaavana Työmaan tarjoama mahdollisuus jatkokouluttautua digimarkkinoinnin saralle on loistava tilaisuus sukeltaa syvemmälle digimarkkinoinnin saloihin käytännön työssä. Kun media-ala on nykyisellään aiempaa pirstaloituneempi, on jatkuva alan tietouden lisääminen ja uusien työkalujen käytön oppiminen välttämättömyys alalla menestymiseen”, Ilkka sanoo.

Niin ikään kesäkuussa Työmaalla aloitti Tuomas Rautiainen, joka taitaa kuvituksen sekä animoinnin. Piippolan ammatti- ja kulttuuriopiston käynyt Tuomas suorittaa Työmaalla työelämäjakson Kiipulan kautta.

”Tavoitteenani on ennen kaikkea päästä tutustumaan graafiseen suunnitteluun ja mainostoimistomaailmaan. Tietysti haluan päästä myös näyttämään, mitä osaan. Täällä on ollut tosi mukava ilmapiiri, ja olen päässyt juttuihin hyvin kiinni”, Tuomas kommentoi ensimmäisiä viikkojaan Työmaalla.

Ilkka kuvailee starttiaan niin ikään onnistuneeksi.

”Työmaa loi alusta alkaen positiivisen mielikuvan rennon työskentelyilmapiirinsä sekä iloisten ja välittömien työkaverien myötävaikutuksella. Odotan innolla mitä lähiviikot ja -kuukaudet pitävät sisällään”, Ilkka toteaa.

 

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme