fbpx

Tiistaitärppi: Tapahtumissa voi puhutella uusia kohderyhmiä

Tapasin eräässä tapahtumassa Finland Festivalsin toiminnanjohtajan Kai Amberlan, ja juttelimme mitä tapahtumat antavat kävijöilleen ja tekijöilleen. Ykskantaan totesimme, että ennen kaikkea tapahtumat tuottavat iloa ja uusia kokemuksia. Meillä oli myös hauskaa, emmekä olleet aiemmin tavanneet.

Tapahtumilla menee hyvin ja uusia syntyy koko ajan. Olisiko niin, että digimaailma ja verkossa eläminen näyttävät vain korostaneen ihmisten tarvetta olla toistensa kanssa tekemisissä myös fyysisesti.

Yritysten kannattaa olla mukana tapahtumissa. Tapahtumien kautta yritys saa hyvän väylän puhutella uusia kohderyhmiä, uusia asiakkaita tai jopa tekijöitä omaan taloon. Lisäksi tapahtumat kasvattavat niihin osallistuvan tunnettuutta.

Mieti tavoitteet ja selkeät mittarit sekä kuinka paljon yritys voi itse osallistua tapahtumassa läsnäoloon. Tapahtumista tulevaa sisältöä kannattaa hyödyntää aktiivisesti yrityksen omassa viestinnässään.

Tapahtumamarkkinointi on uskottava ja keskeinen osa yritysten markkinointiviestintää.

Tapahtumien järjestäjät ja mukana olevat lukuisat vapaaehtoiset tekevät työtään intohimosta. Intohimo ja ilo, jota mukana olevat kokevat, ovat asioita, jotka kuka tahansa kernaasti siirtäisi osaksi yrityksen viestintää.

Jori Nissinen, asiakkuusjohtaja

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme