fbpx

Työmaa teroitti strategiansa, Mikkilä toimitusjohtajaksi

Luova toimisto Työmaan toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Mikkilä, 50. Aiemmin Mikkilä on toiminut Työmaan luovana johtajana ja hallituksen jäsenenä. Hän jatkaa edelleen näissä tehtävissä.

”Vankka asiantuntijuus luovalla twistillä ja mutkaton kumppanuus. Niistä on Työmaa tehty. Haluan yhä useamman uudenkin asiakkaan allekirjoittavan teesimme”, Mikkilä sanoo.

Mikkilä kertoo aloittavansa toimitusjohtajana vahvassa kunnossa olevassa yrityksessä, joka on juuri kirkastanut strategiansa.

”Strategiatyötä teimme asiakasnäkökulmasta, ja minusta se näyttää nyt hyvältä. Tyypillisestikin uusi asiakas on löytänyt Työmaan, kun ilmassa on muutosta ja on aika uudistua. Brändityön kaveriksi tarjoamme aikamoisen kirjon palveluja mainonnan, viestinnän ja digitaalisen designin keinoin.”

Menestyjät uskovat tarinaan ja tunteisiin

Datan ja digitaalisuuden aikanakin mainonnan pitää vedota tunteisiin. Rohkea rokan syö markkinoinnissakin, linjaa Mikkilä.

”Voittajat uskaltavat luoda markkinoinnilla syvempiä merkityksiä. Seurailijat jämähtävät kertomaan faktoja tuotteestaan tai palvelustaan. Menestyjät uskovat vahvaan tarinaan ja vetoavat tunteisiin. Se näkyy myös viivan alla.”

Luova toimisto Työmaa auttaa sinua voittamaan markkinoilla maineen rakentamisen, mainonnan, viestinnän ja digitaalisen designin keinoin. Tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan juhlistava Työmaa työllistää 25 henkilöä Oulussa ja Helsingissä. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 2,4 miljoonaa euroa.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme