fbpx

Tiistaitärppi: Viesti ja saat muut mukaasi

Johtajana ja asiantuntijana tehtäväsi on näyttää suuntaa tiimillesi. Monologin sijaan paremmin onnistut monipuolisen dialogin keinoin.

Joskus valtaa oli tiedon panttaaminen. Nyt todellista valtaa on tiedon jakaminen.

Organisaatioissa on yhä varovaisuutta ja viestijänä toimivat tehtävään nimetyt ammattilaiset. Vaikka kahvipöydissä ollaan projekteista innoissaan, viestinnän hetkellä kangistutaan – voinko, kuka hyväksyy, en minä, ei ole kerrottavaa…

On varmasti kerrottavaa.

Jos Ruotsin valtion virallinen Twitter-tili @sweden on satunnaisten kansalaisten hallussa viikko kerrallaan, ehkä sinäkin voit luottaa omiin asiantuntijoihisi. Ja luotatkin.

Kerro tiimillesi että yritetään ja tehdään. Parannetaan ja onnistutaan. Kannusta tuomaan esiin omaa asiantuntijuutta ja organisaation osaamista – uutisoimalla, keskustelemalla, kommentoimalla, jakamalla ja uutta sisältöä tuottamalla.

Samalla kun asiantuntijoiden tunnettuus kasvaa työmarkkinoilla, myös organisaation arvo ja rooli kasvavat. Työnantajamielikuva saa positiivisia pusuja ja työntekijöiden motivaatio nousee.

Aloita, näytä esimerkkiä. Se jos mikä on edestä johtamista. Aktiivisesti kohderyhmien kanssa keskustelevaa johtajaa seurataan. Viesti ja saat muut mukaasi.

Marko Sirviö, copywriter

 

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme