fbpx

Tiistaitärppi: Viisaampien opeilla kohti parempaa työpäivää

Meillä kaikilla on välillä huonoja työpäiviä. Ajatus ei kulje, stressi painaa päälle ja toivottomuus iskee päin kasvoja. Etenkin markkinoinnin kiivastahtisessa ympäristössä, jossa luovuudelle on asetettu tiukat aikamääreet, tämä on useasti todellisuutta.

Siksi päätinkin etsiä internetin mahtavasta maailmasta kannustavia ja motivoivia ajatuksia, joiden avulla jaksaa varmasti läpi raskaan viikon. Nämä järjenjuoksun välähdykset tulevat totta kai yhdestä maailman vaikutusvaltaisimmasta perheestä – Kardashian-klaanilta.

Toivottavasti saat näistä viisauksista yhtä paljon irti kuin allekirjoittanut ja jaksat taas paremmin.

“I take, like, 500 selfies to get one I like.”

Joskus työ palkitaan vasta pitkän yrittämisen jälkeen. Ensimmäinen idea ei aina ole paras, vaan välillä sitä on hyvä jalostaa, kysyä muiden mielipidettä ja pohtia, onko tämä nyt varmasti sellainen, jonka haluan esitellä eteenpäin.

“Every time I get older, I look better and get smarter.”

Kehittyminen ja oppiminen ovat hienoja tunteita. Ihminen on myös siitä jännä eläin, että melkein poikkeuksetta kehitymme ja opimme läpi elämän. Asiat saattavat tuntua nyt hankalilta, mutta ehkä jo heti huomenna helpommilta. Kaikkea ei tarvitsekaan osata heti.

“Honey, would you put a bumper sticker on a Bentley?”

Tämä pätee varsinkin markkinointiin. Pohdi tarkkaan, ketkä ovat kohderyhmääsi, ja mikä on se viesti, jonka haluat välittää. Kaikki ei käy kaikkeen ja huikealta tuntuva idea ei välttämättä sovi käytettyyn kanavaan.

“If you’re not into what I’m posting, don’t look.”

Kaikkia ei voi aina miellyttää – eikä pidäkään. Ole itsevarma ideoistasi ja uskalla ajatella toisin. Idea, joka ei herätä ollenkaan vastareaktioita, ei välttämättä ole se paras.

“Holding your pee is no way to live life.”

Tässä liikutaan vielä samoissa vesissä kuin äskeisessä. Anna tulla! Päästä luovuutesi valloilleen ja älä ainakaan itse ole se pidättelevä voima.

“This year is really about, like, the year of realizing stuff.”

Kun et enää pidättele, saattaa ahaa-elämys tulla jo heti nurkan takaa. Saatat oivaltaa jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

“Knowing you’re a badass b*tch is just all what life is about.”

Lopulta ikuinen oppiminen, kärsivällisyys ja luovuuden vapauttaminen palkitaan. Huomaat riittäväsi ja osaavasi.

Kalle Kivisalo, Creative trainee

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme