fbpx

Tiistaitärppi: Tunnetta peliin!

Mikä meitä kuluttajia oikein liikuttaa?

Tekniset speksit ja tuotteen ylivoimaisuus eivät enää ole se ainoa kilpailuvaltti. Klikkauksia näyttäisi saavan eniten: unelmiesi koti, ihanin juustokakku, kaunein, sydämellinen, rakkaudella, tunteella, intohimolla.

Mitä ihmettä, ollaanko me suomalaiset näin tunteellista kansaa? Kukapa olisi uskonut, että tästä insinöörien maasta kumpuaa tämän kaltaista ryöpsähtelyä.

Kiitos Kalevala Korun Kesyttämätöntä kauneutta -kampanja, HOK Elannon Joulurauhaa -video, Elisan Pidetään yhtä -tv-spotti ja monet muut, minullakin on kyyneleet valuneet näitä katsoessa.

Kauan sitten nyyhkytin telkkarin äärellä vain kerran viikossa, kun Pieni talo preerialla tuli Yleltä. Tänään tv-spotit, some-videot, hienot printtikampanjat ynnä muut saavat katsojat tunteen valtaan ja mikäpä siinä. On se vaan outoa, että ratikassakin pitää pyyhkiä silmäkulmia kyyneleistä, kun mainosnäytölle lävähtää ihanan liikuttava spotti.

Elämysten tarjoaminen on hienoa. Olisiko tässä herkkyyden ja tunteiden kasvussa jokin yhteys myös siihen, että Suomi on maailman onnellisin maa.

Riitta Riissanen, asiakkuusjohtaja

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme