fbpx

Työmaa harjoittelijamme Milenan silmin

Kaksi kuukautta on pyörähtänyt Työmaan leivissä, kylläpä aika on kulunut nopeasti. Jokainen päivä on ollut omanlaisensa ja opettanut uusia asioita työelämästä.

Jo tässä vaiheessa on helppoa todeta, että harkkapaikkana Työmaa on osoittautunut nappivalinnaksi ainakin kaltaiselleni persoonalle, joka nauttii nopealla tempolla vaihtuvista ja monipuolisista työtehtävistä.

Projektiassistentin tehtävät ovat olleet oikein antoisia ja olen päässyt hyödyntämään opiskeluissa oppimiani taitoja muun muassa tiimityöskentelyssä, ideoinnissa ja projektien edistämisessä.

Projektiassistentin tehtävissä on tärkeää tulla hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olla rohkea. Pitää olla itse aloitekykyinen ja uskaltautua avaamaan suunsa, sillä uusia tilanteita ja ihmisiä kohtaa päivittäin. Olen päässyt näyttämään osaamistani ja tunnen olevani hyödyksi myös muille.

Tämän hetken kiinnostavin projekti, jossa olen mukana, liittyy Työmaan tulevaan 20-vuotisjuhlaan, jossa kaikki luodaan alusta aina loppuun asti itse.

On ollut inspiroivaa nähdä juuri tästä perspektiivistä, kuinka monipuolisia työt mainostoimistossa ovat ja saada kokonaisvaltainen käsitys siitä, mitä kaikkea luovassa suunnittelutoimistossa tehdään. Täällä on monta hyvää roolimallia näyttämässä minulle esimerkkiä kaikesta mahdollisesta työelämään liittyvästä. Kaikkien kanssa on helppoa työskennellä ja tarvittaessa apu on aina lähellä.

Mielestäni Työmaan yksi vahvuuksista on yhteisöllisyys, jota vaalitaan monella eri tavalla. Oman työviikkoni kohokohta onkin viikoittain järjestettävä yhteinen jutusteluhetki, jossa koko työpaikan väki on mukana.

Harjoitteluaikani Työmaalla on ollut opettavainen ja antanut hyvän pohjan mainosalalle. Pystyn näkemään itseni tulevaisuudessa samankaltaisten tehtävien parissa.

– Milena

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme