fbpx

UUTTA SUUNNITTELUVOIMAA JA TAITOA ASIAKKUUKSIEN HALLINTAAN

Meillä on ilo esitellä AD Essi, tuotanto-AD Emmi ja asiakkuusjohtaja Jaana – Helsingin tuoreet työmaalaiset. Tutustu visuaaliseen lahjaamme asiakkaille, tarinankerronnan velhoon ja Korkeavuorenkadun toimistomme liideriin.

Essi Manni

Essi Manni on AD ja Työmaan visuaalinen lahja asiakkaille. Lukuisista luovista toimistoista takataskut kokemusta täyteen kerännyt Essi pirskahtelee ideoita ja sparraa kaikki muutkin kuuloetäisyydellä olevat antamaan parastaan. Yhdessä ideat hänen mukaansa pääsevätkin parhaimmillaan ryöppyämään lumivyöryn lailla.

Muun osaamisensa lisäksi Essi on myös taitava fasilitaattori ja jakaa lahjastaan niin Työmaan sisällä kuin asiakaskohtaamisissa. Hän luottaa konseptiosaamisen lisäksi strategiseen luovuuteen, jossa jokaisen tehdyn toimen on oltava perusteltu.

Tiimeihin Essi tuo valoa taidoillaan ja persoonallaan, mutta kun Essi tarttuu toimeen, asiat hoituvat sairaan nopeasti ja värikkäästi.

”Ripeyteen yleensä assosioidaan hosuminen, mutta oma supervoimani on ottaa ongelma, leikellä se palasiksi ja laittaa palaset uuteen muotoon – joutuisasti. Tietyn struktuurin löytäminen asiakkaan haasteista on yksi erityistaidoistani.”

Emmi Pönkänen

Emmi Pönkänen on visuaalisen tarinankerronnan velho ja Työmaan tuorein tuotanto-AD. Työuransa aikana hän on ehtinyt jo keräillä kokemusta paitsi erilaisista töistä ja brändeistä myös vaihtelevista tekniikoista ja tyyleistä – monipuolisuus on siis Emmissä timanttista!

Emmiä motivoi lämmin, ymmärtävä ja välitön ilmapiiri niin asiakkaiden kuin kollegojen kesken. Työmaalta Emmi kertoo löytäneensä itselleen tärkeää kotoisaa kollegiaalista tunnelmaa sekä asiakkaita, joiden kanssa on sujuvaa kulkea uutta oppien kohti yhteisiä tavoitteita.

Emmi rakastaa vahvan visuaalisuuden ja tarinallisuuden yhdistämistä komboiksi, joista vastaanottaja saa jotain irti. Työnsä Emmi herättää eloon printiksi, digimateriaaleiksi tai säihkyviksi videototeutuksiksi.

”Olen hyvin visuaalinen persoona, ja usein minulla saattaa lähteä päässä visuaalinen ja tarinallinen kela saman tien päälle, jos saan hyvästä ideasta kiinni. Vahva visuaalisuus ei itsessään tee paljon mitään merkittävää, ellei sen taustalla ole hyvin pureksittu idea tai ajatus. Hyvä mainonta pysäyttää ja laittaa ajattelemaan, edes hetkeksi.”

Jaana Åberg

Aakkosten loppupäästä löytyy Ö:n lisäksi vielä Å, joka meillä tarkoittaa tietenkin Åbergin Jaanaa – tuota laajasti verkostoitunutta asiakkuusjohtajaamme ja Korkeavuorenkadun toimiston liideriä.

Jaanaa inspiroi asiakasrajapinnassa työskentely, asiakashuolenpito ja myynti. Työmaalle hänet toi tunne, että katsomme samaan suuntaan samanlaisin arvoin. Jaanan kokemus kasvatus- ja opetusalalta on hyvä lähtökohta luovien suunnittelijoiden mielenliikkeiden ymmärtämiseen.

Intohimo – sitä markkinointiviestintäala on Jaanalle! Hän saa yhä kiksejä käsivarsikarvat nostattavista ideoista. Me tunnemme Jaanan sisältöorientoituneena, uteliaana, elämää ahmivana ja uutta oppivana – todellisena mainostoimistoihmisenä. Reiluna ja hyväntuulisena työkaverina, joka ei etsi virheitä ja syyllisiä, vaan yhteisiä hyviä toimintatapoja.

”Tuloksellisuus ja positiivinen vaikutus palkitsevat. Se, kun markkinointiviestinnällä saavutamme tavoitteet yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa, saamme kohderyhmässä aikaiseksi haluttuja reaktioita, vauhditamme myyntiä ja tuomme asiakkaan liiketoimintaan kasvua.”

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme