fbpx

Neste – pakkausuudistus

Visual Identity

Neste luo vastuullisia vaihtoehtoja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Nesteen voiteluaineet ja autokemikaalit saivat uuden kuosin keväällä 2018.

Haaste

Jatkuvasti lisääntyvät automerkkikohtaiset voiteluainevaatimukset kysyvät autoilijalta yhä enemmän ymmärrystä siitä, minkälaisen voiteluaineen juuri hänen autonsa vaatii. Tätä valintaa helpottamaan Neste halusi uudistaa voiteluaineiden ja autokemikaalien kuluttajapakkaukset sekä selkeyttää etikettejä.

Ratkaisu

Lähdimme uudistamaan voiteluaineiden visuaalisen ilmeen helpottaaksemme autoilevien suomalaisten arkea ja tuotevalintaa. Yli vuoden mittaisen projektin tavoitteena oli parantaa tuotteiden tunnistettavuutta ja auttaa valitsemaan juuri tarpeeseen sopivat Neste-tuotteet. Erittäin vaativan projektin tavoitteet asetettiin korkealle ja uudistukseen osallistui tiiviisti Nesteen liiketoiminnan ja markkinoinnin johto.

Nesteen tuotteet ovat suomalaisella työllä tehtyä huippulaatua. Sen tuli näkyä uudessa ilmeessä. Korkeaa teknologiaa sisältävät tuotteet saivat modernin asun, johon värikkyys tuo dynaamisuutta ja liikettä. Tuotenimi ja Neste-brändi saavat etiketeissä suuren roolin.

Lopputulos

Kaikki Nesteen voiteluaineiden ja autokemikaalien kuluttajapakkaukset saivat uuden ilmeen – yhteensä satoja eri tuotteita ja pakkauskokoja. Uusi ilme jalkautuu globaalisti Nesteen kaikille markkina-alueille.