fbpx

TactoTek

Visual Identity

Muoviin valettua elektroniikkaa kehittävän kasvuyrityksen ilme ja verkkopalvelu.

Alku

TactoTek on kansainvälisillä markkinoilla toimiva kasvuyritys, joka kehittää muoviin valettua rakenteellista elektroniikkaa. TactoTekin IMSE-ratkaisuilla saadaan 3-ulotteisiin ohuisiin ja kestäviin muovivalurakenteisiin integroitua elektronisia toimintoja, kuten hipaisusäätimiä ja valaistusta.

Kasvu-uralla oleva yhtiö halusi uudistaa ilmettään, mikä tarkoitti verkkosivujen ja ilmeen uusimista. Sillä tavoiteltiin uskottavuutta ja oman osaamisen parempaa sekä selkeämpää esittämistä sijoittajien ja potentiaalisten rekrytoitavien silmissä.

Ratkaisu

Työmaa suunnitteli ja toteutti TactoTekin uuden verkkopalvelun projektissa, jossa sisällön suunnittelussa ja tuotannossa asiakas oli vahvassa roolissa. Samalla muuttui koko TactoTekin visuaalinen identiteetti, joka on Työmaan muotoilema.

Logo on käsin tehtyä typografiaa, ja siinä käytetään hyväksi perusmuotoja. Ilmeeseen muotoiltiin lisäksi kuvamaailma, jossa hyödynnetään TactoTekin ylivertaiseen tekniikkaan viittaavia visuaalisia objekteja, kuvia ja muotoja. Niissä on muovailtavuuden ja teknologian tuntua. Vakaa graafinen ilme korostaa erinomaisesti TactoTekin luomia tuotteita ja tekniikkaa.