fbpx

Netox

Brand / Visual Identity / Content design / UI

Netox on yritys, joka tuottaa IT-tukipalveluja sekä -tuotteita ja tarjoaa erityisasiantuntijapalveluja, erityisesti kyberturvallisuuden saralla. Netox toimii kumppanina, joka voi ottaa kokonaisvastuun asiakkaansa IT-tukipalveluista.

Haaste

Kilpailija-analyysissä havaittiin, että useimmat alan yritykset suosivat yllätyksettömiä ja kauttaaltaan melko geneerisiä sekä keskenään samanlaisia esitystapoja verkkopalveluissaan sekä muissa materiaaleissaan.

Tähän haluttiin muutos, ja toimeksiantona oli luoda brändi ja visuaalinen ilme, joka auttaa Netoxia erottumaan alan muista toimijoista.

Ratkaisu

Visuaalisen ilmeen erottuvuus lähtee tummansinisen ja punaisen varaan syntyvästä värimaailmasta. Värit ovat voimakkaat ja esitystapa kaikessa voimakas, mutta selkeä.

Uuden logon muotokielessä Netoxin alkukirjain N muuttuu muotoon, joka viittaa pystyyn nostettuun äärettömyyden symboliin. Se taas viittaa siihen, mitä Netox asiakkailleen tekee: huolehtii asiakkaidensa IT-tuesta jatkuvalla monitoroinnilla ja kehittämisellä. 

Näistä työmaa vastasi