fbpx

OSAO

Verkkouudistus

OSAO halusi muuttaa viestintäänsä avoimemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi olemalla enemmän läsnä verkossa. Rohkean ja merkittävän muutosprosessin työstäminen edellytti koko projektin läpi kestänyttä aktiivista yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Työmaan operoimassa verkkouudistuksessa luotiin OSAOlle sosiaalisen median strategia ja suunniteltiin viestinnän uusiin tarpeisiin perustuvat käyttäjälähtöiset verkkosivut. Omat haasteensa sivujen suunnitteluun toi laajan sisällön ja responsiivisen ulkoasun yhteensovittaminen. Nyt esimerkiksi OSAOn lukuisista opiskeluvaihtoehdoista ja laajasta koulutustarjonnasta löytyy se oma juttu etusivun kätevällä ammattihaulla.

Sosiaalisen median viestintäpalettiin valitut kanavat roolitettiin omille kohderyhmilleen ja sisällöntuotanto linjattiin kanavakohtaisesti. Erinomainen esimerkki uudesta sisällöstä on OSAOn viestinnän YouTubeen tuottamat koulutusala- ja esittelyvideot, jotka osittain korvaavat painettuihin materiaaleihin tehdyt esittelyt.

Uudistuksen lisäksi Työmaan vastuulla oli edelleen kampanjoiden suunnittelu. Yhteishakua pohjustaen OSAOn Instagram-tili lanseerattiin hakemalla sen kautta malleja brändikuviin, jotka ovat nyt pääosassa uusituilla verkkosivuilla. Avointa viestintää edustaa sekin, että Instagramissa #osao-tägätyt kuvat päätyvät uudistuksen myötä OSAOn etusivun kuvavirtaan. Instagramin käyttö innosti myös opiskelijat aiempaa aktiivisempaan #osao-tägin käyttöön.

Pistäydy sivustolla

OSAO_THUMB
OSAO_2
OSAO_1
OSAO_3
OSAO_brandikuva1
OSAO_brandikuv_2
OSAO_brandikuva_3
OSAO_4
OSAO_5
OSAO_6
OSAO_7
  • sisällöntuotanto
  • UI
  • visuaalinen ilme
  • www-sivut