fbpx

Rakennusteho

Brand / Visual Identity / Campaign / Content design / Digital Service Design / SEM / SEO / Social Media / UI / Video / Visual Identity

Työmaa on Rakennustehon kokonaisvaltaisena markkinoinnin kumppanina tuonut osaamisensa asumisen maailmaan.

Aina vähän enemmän elämänlaatua

Oululaislähtöinen Rakennusteho on kasvattanut liiketoimintaansa määrätietoisesti jo yli 20 vuoden ajan. Vuonna 2016 alkanut yhteistyö Työmaan kanssa starttasi brändin ravistelulla. Rakennusteho luo elämänlaatua alueiden parhaille paikoille ja tämä kiteyttääkin brändilupauksen osuvasti.

Toiminnan lisäksi lupauksen täytyy myös toteutua markkinoinnissa ja viestinnässä, ja viestin elämänlaadusta välittyä uskottavasti eteenpäin. Työmaa on Rakennustehon markkinoinnin kumppanina ollut tukemassa ja viemässä brändin tarinaa eteenpäin. Ilmeen facelift, verkkosivut, digitaalinen markkinointi, kohteiden markkinointi ja lanseeraukset, tv-kampanjat, tunnettuuden rakentaminen, tutkiminen ja jatkuva kehittäminen ovat olleet oivallisia haasteita markkinoinnin asiantuntijoiden ratkottavaksi.

Digitaalinen markkinointi

Verkkosivujen uudistuksen myötä Työmaa on vastannut myös verkkosivujen liikenteen kehittämisestä ja sitä myötä sosiaalisen median kanavista, uutiskirjemainonnasta sekä Google-mainonnasta.

Tuloksia

+ 80 %
verkkosivukävijöitä

+ 23 %
sivustolla vietetty aika

+ 100 %
konversioita

+ 13 %
uutiskirjeen tilaajia

+ 22 %
Facebook-seuraajia

+ 8 %
Instagram-seuraajia

kohteiden markkinointi

Työmaa on vastannut Rakennustehon uusien kohteiden lanseerauksista sekä jatkuvasta monikanavaisesta markkinoinnista.

Toteutimme esimerkiksi näiden kohteiden markkinointia:

rakennusteho.fi