fbpx

Talosyke

Brand / Visual Identity / Content design / Digital Service Design / UI

Mutkaton, moderni, selkeä ja mieleenpainuva. Näiden kulmakivien ympärille rakennettiin kiinteistöhuoltoyhtiö Talosykkeen uusi palveleva ilme.

Haaste

Merkittävän kokoiseksi kasvaneen kiinteistöhuoltoyrityksen vanha ilme sai yrityksen vaikuttamaan kapasiteettiään pienemmältä toimijalta. Hajanainen ilme oli esteenä tunnettuuden kasvattamiselle ja teki erottumisesta hankalaa. Myös nettisivut kaipasivat selkeytystä ja palvelun sujuvoittamista.

Ratkaisu

Talosyke tekee työnsä sydämellä. Tämän tinkimättömän palveluasenteen haluttiin näkyvän sekä kuuluvan myös brändin ilmeessä ja viestissä. Uusi ilme on erottuva irtiotto teknisestä, rationaalisesta ja maskuliinisesta huoltobisnesmaailmasta.

Kiinteistöjen ja lakaisukoneiden sijaan esiin nostetiin tunne ja välittäminen. Kuvamaailmaan tuotiin arjen hetkiä, inhimillisyyttä, huolettomuutta ja toimivaa elämää. Talosyke ei pelkää näyttää sydäntä, pastellivärejä tai keittiössä tanssivia vanhuksia.

Raikkaasti alan konventioista erottuva värimaailma, vahva typografia sekä liikemerkistä johdetut graafiset elementit luovat yhtenäisen ilmeen nettisivuista huoltokäyntilomakkeisiin, vaatetukseen ja autoteippauksiin. Tunnistettava ja johdonmukainen näkyvyys vahvistaa mielikuvaa laadukkaasta huoltopalveluiden tarjoajasta.

”Uudella tavalla ketterä kiinteistöpalvelu”-sloganin tilalle toivottiin modernimmaksi ja läheisemmäksi päivitettyä kiteytystä. Näin syntyi slogan: Toimivan kiinteistön sydän.

Sujuva netti = sujuva palvelu

 Sivustosta rakennettiin helppokäyttöinen, ketterä ja palveleva. Selkeät ja kaikilla päätelaitteilla hyvin toimivat lomakkeet nopeuttavat asiointia – niin käyttäjien kuin Talosykkeenkin näkökulmasta.

Akuutti huollon tarve tulee harvoin kello kaulassa, ja kun se tulee, nykyihminen on varmemmin kiiruhtamassa jonnekin kuin sopivasti pöytäkoneen äärellä. Nyt vikailmoituksen voi tehdä hetkessä lomakkeella, joka toimii yhtä vaivattomasti myös mobiilissa.

Tulos

Erilaisen viestin uskottiin erottuvan ja puhuttelevan kohderyhmää. Ja näin kävikin. Ilahtunutta palautetta ropisi ja uudistunut Talosyke herätti ostajien kiinnostuksen pian ilmeen uudistamisen jälkeen.