fbpx

Valamo Beverages

Brand / UI / Visual Identity

Valamo Beverages tarjoaa laadun ystäville hartaudella valmistettuja puhtaita lähiviinejä sekä luostarin rauhassa kypsyneitä tisleitä – munkkiveljestön kuuluisaa kirkkoviiniä unohtamatta. Luova Työmaa suunnitteli Valamon tislaamolle ilmeen, joka johdattaa vierailijan unohtumattomalle matkalle hartaudella valmistettujen luostarijuomien pariin.

Heavenly Spirits from Valamo

Kirkolla ja viinillä on pitkä yhteinen historia. Myös tislaus on kuulunut luostarien elinkeinoihin jo 1000-luvulta lähtien, jolloin munkit toivat tislaustaidon arabeilta Eurooppaan. Sittemmin esimerkiksi viskin valmistus on luostarien toimesta loppunut. Suomen Valamon tislaamossa tämä vuosisatainen perinne palasi viimein kotiinsa – luostariin.

Lähtökohta

Valamon munkkiveljestö tuo jo ammoisien munkkien vaaliman tiedon ja taidon tähän päivään ensiluokkaisina artesaanijuomina. Käsityönä valmistetut tuotteet ovat kypsyneet rauhassa ja saaneet luonteensa luostarin hiljaisuudessa Suomen Heinävedellä. Työmaa loi pitkästä historiasta ammentavan brändi-ilmeen ja nettisivut Valamon tislaamolle, viinitilalle ja niiden tuotteille.

Tutustu sivuihin täällä: valamobeverages.com

Ilme

Brändi-ilme on samalla raikkaan moderni ja historiaa tihkuva. Luonnolliset sävyt, musta, kulta, pronssi, puu ja matta sekä tekstuurit kielivät ortodoksiperinteestä ja luonnonläheisyydestä. Juomien valmistuksessa hyödynnetään luonnonmukaisesti kasvaneita marjoja sekä aromikkaita yrttejä luostarin omilta tiluksilta. Ensiluokkaiset raaka-aineet – puhdas lähdevesi ja pohjoinen ohra – löytyvät lähiympäristöstä.

Sivusto

Valamo Beveragesin verkkosivusto herkuttelee historian havinalla, munkkien mystiikalla ja luonnon taialla. Tunnelmalliset sivut perustuvat tyylikkäille kuville, modernille mutta luostarihenkiselle typografialle sekä hillitysti sivustoa elävöittäville toiminnallisuuksille. Päänäkymä on yksinkertainen ja aina koko näytön kokoinen laitteesta riippumatta, jolloin suunnitelmallisesti toteutetut brändikuvat pääsevät oikeuksiinsa. Navigointi on pyhitetty pelkistettyyn valikkoon.

Verkkosivut toteutettiin kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Näistä Työmaa vastasi: