fbpx

Työmaan uusi digiblogi tiivistää digitaalisen markkinoinnin opit

Luova Työmaa käynnistää uuden juttuosion digiblogin. Digiblogi antaa lukijalle perustietoja digitaalisesta markkinoinnista ja tuo uusia tuulia eri osa-alueilta. Pääpaino keskittyy sellaisiin aiheisiin kuin hakukonemainonta eli Google Ads -mainonta, SEO eli hakukoneoptimointi, sosiaalisen median kanavat, sähköpostimarkkinointi, analytiikka ja markkinoinnin automaatio. Kaikkia näitä palveluita tarjoamme myös asiakkaillemme vankalla ammattitaidolla ja innokkaasti. Varaudu disruptiivisiin tuloksiin!

Digiblogissa haluamme jakaa oppimaamme tietoa digitaalisesta markkinoinnista ja toivomme, että myös lukijamme oppivat jotain meiltä. Työmaalta löytyy asiantuntemusta sekä tekniseltä että analyyttiseltä puolelta, mutta myös sisällöntuotannosta sekä visuaaliselta puolelta! Nämä ominaisuudet yhdistämällä saamme luotua vahvaa digitaalista markkinointia. 

Digimarkkinoinnin ymmärtäminen on noussut tärkeäksi osaamisalueeksi liiketoiminnassa. Kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkea yksin, joten yhdessä tekeminen on myös meille työmaalaisille suuri tuki ja onnistumistemme salaisuus. Työmaalta löytyy yli 20 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä suunnittelusta, joten miksi emme myös jakaisi osaamistamme digitaalisen markkinoinnin osa-alueella.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä asiantuntijaamme